Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szosownik

Ślub z Cypryjczykiem

Polecane posty

Gość szosownik

Moja kuzynka dziś wylatuje na Cypr poznać faceta z którym koresponduje przez skype. Gościu jest z Bangladeszu, zaproponował jej ślub, leci z nią jej matka(druga naiwna) . Korespondują około roku. Sytuacja jest chora , wszyscy ich ostrzegają ale one zwyczajnie nie chcą słuchać. Tydzień temu wysłały swoje rzeczy paczką na Cypr , dziś po prostu dolatują. Czy wiecie jakie niebezpieczeństwa mogą im grozić? Z tego co się dowiedziałem lecą na stronę grecką wyspy.

Nie wiem nic o ich kulturze, ale nie zawsze takie rzeczy kończą się źle. Przykre, że coraz więcej Polek woli obcokrajowców, tylko za co? Za ognisty temperament, dobry seks czy ładną buzie? A w Polsce to nie ma?

Gość szosownik
Coś mam przeczucie że chodzi o paszport, teraz jest plaga łapania Europejczyków. Oczywiście to najlepsza z opcji, gorzej jak ich gdzieś porwą i wywiozą nie wiadomo gdzie.

Ale malujesz czarny scenariusz.. Zgodzę się, że to baardzo lekkomyślne i glupie, ale życie to nie film sensacyjny, jak już coś, to wróci do Polski z podkulonym ogonem i złamanym sercem.

Gość szosownik
Jakby nie było to moja rodzina. A różne rzeczy się dzieją na świecie. Pikanterii dodaje fakt że kuzynka ma 20 lat ale rozum 12 latki. W związku z tym, że rodzice od 20 lat drą koty, istna zawiść tam panuje, dzieci nie wychowały się w sposób jaki powinny i są opóźnione w rozwoju. Trochę taka patologia że tak powiem. Matka kuzynki też rozsądkiem nie grzeszy , ma kłopoty psychiczne, nie potrafili sobie życia ułożyć w Polsce to porwały się na głęboka wodę. Mam nadzieję że to zaślepienie nie skończy się tragedią.

Moja znajoma niegrzesząca rozumem i jej 'wiecznie młoda' mama też wyjechały do ciepłych krajów szukać facetów. Znajoma znalazła sobie Tunezyjczyka, wzięła tam ślub (wedlug ich tradycji), sprowadziła tu, on utrzymuje się z.. robienia kebabów. Na razie jest ok, dziecko im sie urodziło (ona wychowuje je w wierze muzulmanskiej), ale jemu oczka się świecą gdy widzi ładną, zgrabną blondynkę. A jak dalej będzie życie pokaże. Co do Twojej kuzynki.. taka młoda i już męża chce?

Gość szosownik
No wiesz, pierwsza miłość to i uczucia silne. A reszta to tak jak pisałem.

Gość szosownik
No to pojechali. Jakby ktoś miał coś do dodania to mile widziane.

nie panikuj..to, ze jest z Bangladeszu , to jeszcze nie oznacza, ze jest morderca,psychopata i gwalcicielem. Ja mieszkam od lat na zachodzie, tutaj mieszanie sie kultur i nacji jest normalne.

od roku gadaja ze soba na Skype- a nie myslalas, ze to zwykly zakochany facet...piszesz o tej swojej kuzynce jakby Downa miala...moze to dla ciebie jest nie do pojecia, ze ona moze sie komus podobac???

Obecnie w krajach III świata popularne jest polowanie na Europejczyków. Wywabia się ich poza granicę Unii Europejskiej, a następnie: - skubie z pieniędzy; - porywa dla okupu, - wycina narządy na przeszczep; - porywa na seksualne niewolnice (w przypadku kobiet).

po pierwsze cypr jest w UE i jest całkiem przyjemnym miejscem do życia. sama mieszkalam tam 2 lata. Dwa, Cypr jest multikulturowy taka jego uroda, jest dużo związków mieszanych i ludzie żyją. Jednakże ci z bangladeszu polecą na wszystko co białe i się rusza :P

obecnie jest to popularne HAHAHAHA na jakies wsi ty siedzisz?? nie ogladaj tyle telewizji

Gość cypr xxx
Mieszkam na Cyprze od prawie 10-ciu lat. Ludzie jak ludzie, rozni, ale rzeczywiscie sluby Pakistanczykow, obywateli Indii czy Bangladeszu z mlodziutkimi Polkami, Bulgarkami czy Rumunkami sa tu bardzo popularne.... Ciekawe dlaczego???? :)

Gość szosownik
Wsciekła mrówa - chyba masz racje. Nie mam już więcej żadnych informacji. Wczoraj poleciały ... na razie nic nie wiem.

Gość szosownik
Nie wiem

Gość CYPR XXX
Gdyby facet mial obywatelstwo Cypryjskie to nie zawracalby sobie glowy slubem z jakas malolata z Polski :) Kiedy te dziwczyny sie obudza??? Dla tych chlopakow naiwniaczki ze wschodniej Europy sa tylko biletem do tejze Europy, niczym wiecej...

Za ognisty temperament, dobry seks czy ładną buzie? ładna buzia :classic_cool: nie wiem jak wygladają bangladesi ale przypuszczam,że mają skóre w kolorze błotnistego goowna o spojrzeniu bystrym jak wielbład po seksie :O

Gość CYPR XXX
Znam osobiscie jedno tylko malzenstwo (chlopak ze Sri Lanki i Rumunka) zawarte jak sie wydaje z autentycznej milosci, a co najmniej klka wlasnie takich mieszanych zawartych tylko po to, zeby chlopak (wlasnie, zawsze chlopak) z Pakistanu, Indii czy Bangladeszu mogl pozostac na Cyprze czy ruszyc bez przeszkod dalej w Europe... I nie jest to generalizacja, tak po prostu jest na Cyprze, i pewnie wszedzie indziej podobnie....

Gość miedzynarodowka 32666666666666
takich na skype jak on amial duzooooooo a ona si nabrala na to i tyle..ale zeby slub brac zaraz?

Gość zydka
CZASOWNIK i jak sie ta historia rozwinęła? był ślub czy wróciła??