Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

enemy777

co to moze byc?co robic?PROBLEM Z NOSEM

Polecane posty

KOMPLEKSY.... UWAGA TEN NOS ZE ZDJĘCIA TO NIE MOJ NOS,TO TYLKO PRZYKŁAD!

Gość jack ill
chodzić wyprostowany jak na homo sapiens przystało

Gość tak ja mam
a duży ten dołek? pewnie nikt go nie zauważa, a jeśli już to nie wytykają cię palcami. Ja mam garbaty na środku i co mam zrobić? Operacja nie dla mnie, po pierwsze brak kasy, po drugie ból cierpienie, obawa, że coś pójdzie nie tak, po trzecie czy zaakceptowałabyś siebie z nową twarzą? To zawsze jest jakaś ingerencja w Twój wygląd, potem już nie ma odwrotu. Zaakceptuj nos taki jaki jest i tyle. Nikt nie jest idealny.

no właśnie ze go wcale nie widać,dopiero jak przybliżę twarz mocno do lustra,a kiedy pytałam się koleżanki czy widzi dołek na nosie to mówiła ze nie.Dziwne.Najbardziej go widac jak pochyle twarz,ale rowniez patrze z bliska.

Gość tak ja mam
czyli wymysliłaś sobie problem. Jak tego nie widać to czym się przejmujesz? Wymyslasz sobie problemy. Chyba że myslisz że to może mieć wpływ na twoje zdrowie to udaj sie do lekarza. Ale to pewnie taki kształt masz nosa.

Gość mam taki sam nos
co do korekty, podobno obecnie można lekko skorygować nos bez operacji wystarczy dostrzyknąć kwasu hialuronowego by go wyrównać popytaj w gabinetach medycyny estetycznej