Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O.N.A.18.....

Włosy..

Polecane posty

Gość O.N.A.18.....

Kiedyś rozjaśniałam i miałam białe do czasu gdy je spaliłam:( teraz już półtora roku nie farbuje i mam swój naturalny kolorek. Ale co ja przeszłam z tymi włosami masakra:(

Gość Gabrysia.
na pipce to najlepiej ogolić włosy na zero,ja tak robie

Gość Style inspiration xoxo
Ja tak samo rozjasnialam przez 2 latka a teraz od roku mam swoj w koncu ;D platyna jest da mnie tandetna teraz ;D

Gość kolorowa11
ja tez farbowałam, ale tak mi się już nie chce i póki co zamierzam wracać do naturalnego koloru :D

Gość O.N.A.18.....
Ja też:)

Gość O.N.A.18.....
Dokladnie platyna jak dla mnie teraz to wiocha.. Nie wiem jak ja mogłam takie wlosy mieć .. Jakbym ich nie spaliła to pewnie do tej pory bym rozjasniala:( przez rok musiałam chodzić w spiętych bo kolor ciemny mi się wypłukiwał a naturalny mam ciemny i głupio to wyglądało. Ale wczoraj obcielam wlosy i mam naturalny kolorek do ramion wlosy i jest git:) zapuszczam do pasa! :D

Gość Style inspiration xoxo
haha jakie to bylo meczace jak sobie przypomne te farbowanie co 2,5 tygodnia bo odrost bylo widac szybko ciemny ;D ale ostatni rok tez nie nalezal to przyjemnych... musialam sie meczyc az odrosna :( a teraz zapuszczam tak za biuscik ;P

Gość O.N.A.18.....
Tylko szkoda że wlosy teraz mam cienkie:( ale już nie muszę chociaż farbować bo to farbowanie rzeczywiście męczące i żeby to jajo na łbie żółte nie wyszło, masakra. Znacie jakieś dobre szampony i odżywki do włosów nie farbowanych żeby nadać im błysku?:)

Gość ja własnie leczę swoje biedne
włosy :/ od dwóch tygodni, bo sobie narobiłam okropne siano, aż wstyd przede wszystkim odstawilam "jedwabie", umyłam parę razy włosy szamponem głęboko oczyszczającym a teraz za każdym razem jak myję włosy - 3 razy w tygodniu to najpierw przed myciem nakładam olejek, czepek i ręcznik i łażę ile sie da - później myję włosy łagodnym szamponem, po umyciu nakładam WAX na włosy i trzymam pół godziny. Już widze efekty, myślałam ze moich włosów nie da się uratować a teraz zaczynają mieć blask i teksturę, zaczynaj być mięsiste i gładkie