Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ździsuawa

Napisac Wam o co chodzilo z takaMALAjedna i SS?

Polecane posty

Gość Ździsuawa

Bo wiem:-D

Gość Ździsuawa
No wiec tak,takaMALAjedna pisala w temacie SS o bieszczackiej nocy,wiedziala,ze pod tym nickiem nie moze podrywac SS poniewaz ma narzeczonego,wiec podbijala z nicku Prinzessa(jej projekt,ktory nota bene rzekomo ma meza) do SS,bylo pieknie ladnie,pisali na gg,az ktoregos dnia w owym temacie takaMALAjedna zapomniala sie przelogowac i wpadla,piszac z nicku Prinzessa,SS sie wkurvil ze to udawala i pod choya go robila i kopnal ja w dope,a na drugi dzien "pokrzywdzona" takaMALAjedna zalozyla temat,ze SS to skurvysyn.

Gość Ździsuawa
Oczywiscie zmienila nick bo wyszla na puszczalska szmate ktora zdradza wlasnego narzeczonego.

Gość Ździsuawa
Potem pisala za jakis czas na uczuciowym pod nickiem Prinzesska i tez zapomniala sie przelogowac,a wiecie jaki miala nick?"prinzess kochanka ksu" na pomaranczy,potem napisala tylko juz z czarnego nicka ze to jej post tylko zapomniala sie przelogowac:-D

Gość dżony dżony 3732
czyli nie wiesz nic o tym jak to było, bo piszesz bzdury ja wiem z pierwszego źródła :-D

Gość Ździsuawa
takaMALAjedna majac narzeczonego flirtowala z Michail01,ktory nota bene jest zonaty, wymieniali namietne maile,na kafe pieszczotliwie pisali,slali sobie buziaczki,skad wiem?Ta dziwka powiedziala o tym nie tej osobie co trzeba:-)

Pomaranczko moze wiesz na ktorej stronie topiku nastapila ta sytuacja o ktorej piszesz tzn z tym nieprzelogowaniem sie?

Gość Ździsuawa
Nie powiem bo polecisz na redakcje i go skasujesz,ale uno momento zaraz wkleje i temat i wpadke:-)

I ja jakos tez nie widzialam jeszcze wypowiedzi nie nalezacych do mnie. Z reszta ja sie juz dawno z topiku wycOfalam wiec nie bede sie wiecej wypowiadac.

Gość Ździsuawa
Prosze to temat: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5139192&start=30 wpadka jest na 2 stronie tematu , a oto ona: 17:02 [zgłoś do usunięcia] Princess_kochanka_Ksu Nie...raz sie 3 miesiace wczesniej widzielismy. Nigdy w zyciu bym nie pomyslala na poczatku Znajomosci--ze to bedzie moj maz 17:05 [zgłoś do usunięcia] Prinzesska Haha ja tez sie ciesze i kazdemu Zycze takich milosnych przypadkow. To wyzej to ja.... ************************************* http://www.voila.pl/420/dm6jy/ http://www.voila.pl/312/585li/?1 Buahahahahahahahahaha:D

Gość Ździsuawa
Godzina 17:02 i 17:05 na drugiej stronie tego tematu:D Sama sie przyznala ze wyzej to ona pisala:D

Gość Ździsuawa
Buahahahah Prinzesska dziwko myslalas ze sie nie wyda?Wszystkie Twoje brudy takaMALAjedna wyjda na swiatlo dzienne,twoje maile ktore pisalas z Michail01 takze:D

Gość pyskacz zajadły...
nic nie wiesz,dowodów na nic nie masz to po co się wychylasz?