Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieckoDIABLAiANIOLA

ciagle zmeczenie i sennosc...

Polecane posty

czy mam jakies powody do niepokoju?? od jakiegos czasu czuje sie cholernie zmeczona i senna...wstaje ok 9-10 rano pokrece sie po domu ugotuje obiad zajme sie dzieckiem i juz jestem zmeczona i senna...po poludniu musze sie zdrzemnac choc na godzinke po czym wstaje przygotuje obiad mezowi i znow jestem zmeczona...przeciez to nienormalne..brakuje mi energii....biare magnez i inne witaminy i nic...zdrowo sie odzywiam.wieczorami uprawiam joge....skad to przemeczenie?

Gość anieldante
kup sobie ziele ostrożenia warzywnego w aptece, kosztuje 4,90, miałam to samo, a teraz normalnie rozrywa mnie energia, łyżeczkę zalej wrzątkiem poczekaj 20 min, przecedż i pij, możesz posłodzić to jest ten plus picia ziół, powodzonka

ale u mnie to masakra...normalnie juz zasypiam siedzac przy kompie...zaniedbalam dom, nie mam ochoty sprzatac ani nic....nawet na zabawe z synkiem nie mam sily, jakas rozdrazniona jestem do tego....

na wszelki wypadek zrob morfolofie. moze popijaj sobie yerba mate? Działa lepiej od kawy i daje mnóstwo energii

zbadaj tez poziom cukru. A może po prostu znów jeste w ciąży?

nie w ciazy nie jestem, badania mam ok.niedawno robilam. yerba mate nic nie pomaga....a kaw potrafie wypic 6 dziennie i zasypiam jak dziecko

Gość Darek1985_
Pij dużo energetyków.

Gość to zrób jeszcze badanie
hormonów tarczycy tsh, tf3, ft4 przy zaburzeniach moze pojawić się senność, apatia, ciągłe zmęczenie

ok dzieki zrobie jeszcze dodatkowe badania. czuje sie jak jakis len , ktory nic nie robi i ciagle spi i narzeka...sama mam siebie dosc...wole siasc i siedziec na kanapie zamiast posprzatac mieszkanie, masakra jakas, zawsze mialam jak w pudeleczku....

Gość ZBADAJ TSH
NIEDOCZYNNOSC TARCZYCY DAJE TAKIE OBJAWY!!!!SKIEROWANIE NA BADANIE KRWI WYPISZE CI RODZINNY

Gość ZBADAJ TSH
NAJCZESCIEJ UAKTYWNIA SIE PO PRZEBYTYM PORODZIE NIE ZWLEKAJ ZBADAJ SIE,NORMA TO1.5 MIMO ZE LABORATORYJNA TO 4.2

dobrze wiedziec takie rzeczy.dziekuje Wam pieknie.az zaczynam sie martwic....

dzieki raz jeszcze.w poniedzialek ide do lekarza na badanie.bardzo mi pomogliscie.a tymczasem musze sie polozyc bo zasypiam na siedzaco.milego weekendu Wam wszystkim! i duzo energii do zycia :)