Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co rude to wredne

Dwóch ojców, dwoje dzieci, jedna matka !

Polecane posty

Gość Co rude to wredne

Założyłem juz taki temat na forum Rozwodnicy, "eks", wdowy/wdowcy, ale to jest najbardziej ruchliwe widzę, więc może ktos coś będzie wiedział . Może ktoś mi tutaj odpowie czy dwóch fateców, byłych mężów pewnej kobiety, którzy mają z nią po jednym dziecku, mogą wspólnie założyć sprawę w sądzie dotyczącą przesłuchania dzieci przez psychologa i dobrze by było, gdyby matka tez była przesłuchana najlepiej przebadana psychiatrycznie ? Nie będę tutaj opisywał całej sprawy, bo czasu do jutra by mi brakło. Chodzi mi tylko by się dowiedzieć, że można kobiecie założyć wspólną sprawę dotyczącą dzieci z dwóch różnych małżeństw ?

Gość małgorzatta____
http://forumprawne.org/ tutaj możesz zapytać bardziej kompetentnych ( przynajmniej ode mnie)

Gość Co rude to wredne
Mam syna 6 letniego, a jej pierwszy 10 letniego - mnie i jemu robi koło dupy za przeproszeniem. Starszego już nakręciła, że ten nie chce do taty jeźdźic i widze że mojego też nakręca przeciwko mnie, mojej żenie i córce. Synek nawet ma zabronione u nas jeść i pić, czasem nawet jak jest u nas 7 godzin. Nie może sie przywitać z dziadkami, do mnie przytulic i takie tam. Nic prawie nie mówi, zamknąl się w sobie w przeciągu 3 tygodni. Kiedyś tylko mojej żonie sie zwierzył że mama mu mówiła że tata ją bił i dtalego nie są razem... a zaczęło sie od tego, jak synek zapytał dlaczego z nami nie mieszka i kiedy będzie mógl z nami mieszkać... więc mu odpowiedzielismy że tak zdecydował sąd i sam bedzie mógł zdecydować jak będzie miał 13 lat, mały to powtórzył w domu i od tego czasu jego matka robi mu pranie mózgu. Starszemu synowi pranie zrobila dawno... ta kobieta jest psychiczna...

Gość małgorzatta____
współczuję bo to ciężki temat...

Gość gggg343
No to zanim sie z nia zwiazales trzeba bylo pogadac z tym facetem...

Gość Mamalesia
100% pewności nie mam,ale chyba powinny być dwa wnioski-odnośnie ustanowienia opieki nad każdym z dzieci. Każde dziecko powinno być badane osobno,ale Ty i ten drugi facet możecie być powołani na świadka w sprawie tego drugiego.