Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cad XP

ZONA ZOSTAWILA MNIE Z MALYM DZIECKIEM,CO ROBIC?

Polecane posty

Opisze w skrócie moja sytuacje. Urodzil nam sie syn, ma teraz niecaly rok, zona postanowila wyjechac do Anglii.Tam poznala kogos, kiedy ostatnio przyjechala, oswiadczyla, ze jest szalenie zakochana, ze to koniec z nami itp, a dziecka do Polski nie bierze, bo chce zaczac nowe zycie z tamtym facetem. Nie wiem, co robic teraz. Podejrzewalem, ze zona kogos ma, ale nie wiedzialem, ze to wszystko sie tak szybko potoczy.

ale ona teraz nawet nie pracuje, mieszka z tamtym facetem, tyle wiem, ze to nie jest Polak i jest to milosc jej zycia, jak sama powiedziala. Nie wiem, co robic. Jak samemu wychowywac dziecko? Przeciez dziecko powinno miec matke i ojca. Maly nie byl planowany, ale chcialem sie ozenic, zeby wziac odpowiedzialnosc za rodzine itp. chcialem mu stworzyc jak najlepszy dom.

Gość takie tam duperele nic więcej
I niech tak zostanie: stwórz dziecku normalny dom, okazuj miłość i wychowuj jak najlepiej potrafisz :) Żonce daj wolną rękę, przeprowadź rozwód i ściągaj alimenty. Do miłości nie da się nikogo zmusić.... A swoją drogą niezła z niej sucz skoro wyrzekła się dziecka dla gacha :( Nie masz czego żałować, że poszła...

Gość Oj tam tam tam
No faktycznie żona to sucz ale Ty znowu też nie przesadzaj wiele kobiet zostaje same z dziecmi i daja rade! Ty też dasz ;)

Gość Eeerrr...
Tysiace, zeby nie powiedziec setki tysiecy kobiet sa w sytuacji podobnej do Twojej i nie budzi to takich kontrowersji. Zrob to, co te kobiety robia, niech zona placi Ci alimenty, no a Ty bedziesz musial pogodzic prace z wychowaniem dziecka - nie bedzie latwo, ale dasz rade.

nasze malzenstwo moze nie bylo jakies specjalnie udane, ale zawsze sie staralemm dawac mojej rodzinie to co najlepsze, wiedzialem, ze szczesliwi rodzice, to szczesliwe dziecko. Czasme robilem zonie niespodzianki, pomagalem jej duzo w domu, zajmowalem sie dzieckiem od pierwszych chwil. Wiec gdzie popelnilem blad? Chciala wyjechac, jakos to strawilem, wziela sporo pieniedzy z konta, bo potrzebowala na poczatek, zostawila mnie z malutkim dzieckiem, a teraz nagle mowi ze wreszcie poznala jakiegos faceta. O alimenty nawet nie mam sie co szarpac, bo ona jest na utrzymaniu tego goscia. Nie pracuje, choc podobno wyjechala tam dla lepszej pracy.

nie zarabiam tak zle, zeby musiala wyjezdzac, ale ona chciala przygód, zwiedzac swiat, lepiej zarabiac,chciala lepszego i ciekawszego zycia, to do cholery dlaczego zakladala rodzine, skoro miala w planach 'przygody' i wojaze po swiecie?

Gość co za suka bez serca.......
trzymaj sie autorze, bedzie dobrze. zajmuj sie dzieckiem, wystap o rozwod, moze jak suka zacznie rpacowac to sciegnies z zniej troche kasy,poki co dbaj o dzieciaka i staraj sie go wychowac jak najlepiej,moze kiedys tez swoja "milosc" poznasz,powodzenia!!! ps mam nadzieje ze to nie prowo

Gość Eeerrr...
Wiesz, to, ze pomagales jej w domu i zajmowales sie dzieckiem, to Twoj obowiazek, a nie "rozpieszczanie" zony, wiec nie mozesz tego uzyc jako argument jakim byles wspanialym mezem i ojcem. Moze zona Cie nie kochala, a moze po prostu zachlysnela sie "wielkim swiatem" i pierwszym lepszym obcokrajowcem, bo to zawsze dosc egzotyczne na poczatku, a za kilka miesiecy jak bajka sie skonczy, ona wroci do domu z podkulonym ogonem. Wspolczuje Ci tego w jakiej sytuacji sie znalazles, ale tak, jak mowie kobiety czesto tego doswiadczaja i kazda, ktora facet zostawil powie, ze to jego wina, choc prawda jest taka, ze wina zawsze zezy po srodku...

Gość Oczywiście że
kwestia powstania obowiązku alimentacyjnego nie wynika z faktu posiadania pracy a z faktu możliwości zarobkowania.

Gość ghghghghg
"nie zarabiam tak zle, zeby musiala wyjezdzac, ale ona chciala przygód, zwiedzac swiat, lepiej zarabiac,chciala lepszego i ciekawszego zycia, to do cholery dlaczego zakladala rodzine, skoro miala w planach 'przygody' i wojaze po swiecie?" no przecież pisałeś, że dziecko było z wpadki, a nie dlatego, że ta kobita czuła powołanie do życia rodzinnego, więc po co głupie pytania zadajesz? tysiące kobiet są w sytuacji, że tatuś daje w długą i sobie radza i nikt sie nad nimi nie użala

ZNAJDZIESZ SOBIE NOWĄ ŻONĘ I MATKĘ DLA DZIECKA TAK NAJLEPIEJ

Gość rumpel
jeżeli zależy ci na dziecku, i chcesz uniknąć przykrych niespodzianek w przyszłości to wystąp do sądu o wyłączną opiekę nad dzieckiem i pozbawienie jej praw rodzicielskich. Niestety często takie mamusie jak się nasycą nowym facetem przypominają sobie o dziecku i stają się nagle kochającymi mamusiami i zaczyna sie batalia

Gość different***
Ja nie czaję,wyjechała do Anglii a dziecka do Polski nie bierze,a ty gdzie teraz jesteś,bo na prawdę nie rozumiem.

ghghghghg nie kazde małżeństwo od razu stara sie o dziecko...w niektórych małżeństwach nie ma dzieci mimo ze mogło by byc....wiec wpadki w małżeństwie tez sa....

Gość gość
Witam wszystkich. Rozstałem się z dziewczyną niecałe 7 miesięcy temu. Było to nasze trzecie rozstanie, ale też najdłuższe, a ja wciąż ją kochałem i nie wiedziałem co robić, Poprostu stwierdziła, że nic do mnie nie czuje i odeszła... Nasz związek był cudowny, nie byliśmy ze sobą długo(bo tylko rok), ale mieliśmy wspólne plany na przyszłość, rozmawialiśmy dosłownie o wszystkim... Wiem, że byłem dla niej za dobry(prezenty, kwiaty itd.)...co tylko chciała to dostawała...jednym słowem zagłaskałem ją i to był mój największy błąd. Odezwała się po pewnym czasie, porozmawialiśmy sobie i stwierdziła, że możemy być bardzo dobrymi kumplami, ale nic więcej. Dla mnie to było za mało. Skorzystałem z oferty uroku miłosnego na stronie http://urokmilosny24.pl i niedługo po tym ona znowu była moja i nie powróciła jako przyjaciółka tylko jako moja kobieta.

Gość gość
żona mnie zostawiła 2 dni temu z dwojka małych dzieci jestem załamany . Mój swiat się zawalił

tak w życiu bywa, nigdzie nie ma napisane że to tylko facet może zostawić... mnie zostawił z półtora roczną córeczką i 5 miesięcznym synkiem ot wyczyn, ale dałam sb radę jakoś, nawet i bez alimentów.

Gość gość
tak to prawda . tylko mnie to zrobiła potajemnie wychodząc z domy w srodku nocy pisząc sms wyjechałam szybko nie wruce

Gość gość
Wróć do szkoły, zrób maturę, zacznij myć nogi.... Ten czas jest dla ciebie.

Gość gość
dzieciaki wstały rano jak codzien i zapytały gdzie mama a ja się wtedy poprostu rozpłakałem moje życie legło w gruzach nie mam pojecia jak sobie z tym poradzic

Gość gość
To prowo jak nic.koles pisze ze chcial sie ozenic z nia,a w nastepnym poscie- nasze malzenstwo...

Gość gość
Z magią zwłaszcza czarną nie ma żartów. Lepiej kierować się w stronę światła. Biała magia też działa, o czym sama się przekonałam. U mnie pomógł rytuał z http://magia-anielska.pl