Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubiona10

Rzucona...:(

Polecane posty

Gość zagubiona10

Jestem w kropce, sama nie wiem co myslec i jestem strasznie rozdarta;/po4latach zerwal ze mna facet...zrobilam mu mega awanture, posprzeczalismy sie i wykrzyczal ze to koniec...mija 3 tydzien, w pierwszym tygodniu przepraszalam, prosilam, bylam u niego i nic zero reakcji i odzewu, w drugim tygodniu wyslal mi ni stad ni zowad smsa...jakby nic sie nie stalo...zgodzil sie nawet na rozmowe by to wszystko wyjasnic, mowil ze mu zalezy na tej rozmowie itd jednak przekladal ja z dnia na dzien, wkurzylam sie i mowie albo teraz albo wcale bo to juz3tydzien-nie bede czekac rokuz az sie zdecyduje po tylu latach czego chce- to stwierdzil ze potrzebuje czasu i ze chce sie spotkac ale jeszcze nie teraz- o co mu chodzi!?? sam nie wie czego chce? po co byly jakies smsy, po co dzwonil pytal co tam, po co odbieral telefon i normalnie ze mna gadal??? juz zglupialam;( co mam robic kocham go-ale ile mozna czekac;/ wie sie czy chce sie z kims byc czy nie tym bardziej ze wybaczalam mu gorsze rzeczy, a on zerwal bo powiedzialam o pare slow za duzo-nawet nie pamietam co mowilam...

Gość takie tam duperele nic więcej
a jakie gorsze rzeczy mu wybaczałaś?

Gość fotel
pozalicza parę kurwiszonów i dopiero wróci.

Gość zagubiona10
nie -nie przytylam...nic sie nie zmienilo-wszystko bylo ok, az tamtego dnia trach...sama bylam w szoku;/ale czuc bylo ze cos wisi w powietrzu...na moje pytania czy cos nie gra slyszalam ze chora jestem bo jest ok, czy chce pogadac bo moze nam si enie uklada- uklada sie jestes nienormalna-wiec o co chodzi? taki kaprys?