Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problem co robic

Jak to rozumiec.. ??

Polecane posty

mam prawie 22 lata i naprawde mysle ze jestem glupia.. Mam na studiach takiego kolesia.. na pocztaku tylko sie kolegowalismy tzn nada tak jest, jednak nie raz jak rozmawiamy albo gdzies stoimy w grupie to patrzymy sobie w oczy, zreszta chyba wiecie o co mi chodzi.. nigdy nie patrze komus w oczy w taki sposob jesli to tylko kumpel.. zauroczylam sie.. niestety.. on ma dziewczyne.. chociaz nie wiem czy chce z nia byc ale to niewazne.. noe chce nikogo umieszczesliwiac.. myslicie ze jakie ma intencje? czy patrzy na nie w taki sppsob bez powodu?? taka sytuacja zdarza sie kilka razy dziennie.. wiem ze raczej nigdy razem nie bedziemy ale chcialabym chociaz przezyc przygode.. chociaz przez chwile poczuc motylki w brzuchu.. jak tak patrzymy na siebie to od razu serce zaczyna mi szybciej bic.. ja nie umiem odczutywac zamiaru mezczyzn.. prosze pomozcie..

Gość nie rob tego
Tez mialam kaprys i zakochalam sie w chlopaku ktory mial dziewczyne...zostawil ja dla mnie...bylo kolorowo itd a teraz po5latach mnie zostawil tak poprostu-wiec jesli moze zrobic to obecnej dziewczyie to w przyszlosci tobie tez-taki typ si enie zmienia;( co to za facet ktory jest w zwiazku a mysli o innych laskach-chcialabys takiego???zastanow sie serio;/

ja nie chce nigoko unieszczesliwiac bron boze nie chce zeby rzucal dziewvzyne.. nie chce seksu.. ale mam ochote go pocalowac jak sie tak patrzy na nie... ten wzrok nie niedlugo zabije ... chcialabym z nim spedzic troche wieej czasu sam na sam.. i nie mysle wcale o tym zeby isc do lozka.. ale zeby byc troche blizej.. taka powiedzmy przygoda..

Gość nie rob tego
Ze co? nie chcesz sexu itd-tyle razy wymienilas ten wyraz ze pewnie tylko to ci w glowie- nie chcesz ranic jego laski- a marzy ci sie byc z nim sam na sam i go calowac-jaja sobie robisz kobieto? najlepiej spotykaj sie z nim po kryjomu i wcale nie zniszczysz ich zwiazku-postaw sie na miejscu tej laski...brak slow...niech przezyje z toba przygode i zostawi... spiepszysz ich zwiazek-ktos spiepszy twoj- taka karma zle uczynki wracaja...powodzenia bo sie patrzy tey...

A to na pewno jego dziewczyna? Bo jeśli nie są parą to droga wolna...

Gość fotel
kup se wibrator i przestań przynudzać.

Nie umiesz odczytywac zamiarow ani swoich ani mezczyzn :D pytasz jak to rozumiec ? otoz bylabys szczesliwa gdyby facet zostawil swoja dziewczyne dla ciebie tyle ze nie:D " odczytalas" jeszcze prawdziwych swoich intencji boisz sie do nich przyznac przed soba ale kazde twoje slowo do tego zmierza :D

wiem ze on nie jest w niej szalenczo zakochany... zostawil ja na studiach zeby troche sie pobawic.. no wlasnie ja nie cche seksu.. nie rozumiecie mnie.. czuje sie teraz cudownie a jak posuniemy sie za daleko to mozliwe ze potem w ogole nie bedziemy mogli ze soba rozmawiac... nie bede przeczyc.. chce go calowac.. nic wiecej...

Gość nie rozmumiem was
dlaczego ma z nim nie spróbować? małżeństwem sa, dzieci mają, bo jak tak to rozumiem, a jak są tylko parą, w dodatku on rozgląda się za innymi to nie widze przeszkód, jak nie z autorką to z inną dziewczyną obecna partnerkę unieszczęśliwi. Jak chcesz przeżyć przygodę , droga wolna, może ty bedziesz jego jedyną, a może jego obecna przez to w przyszłości uniknie rozczarowania.

Gość fotel
ty naprawdę masz 22 lat?twój poziom intelektualny i emocjonalny jest skandalicznie niski.

ja napeawde nie chce tej dziewczyny krzywdzic.. dlatego nie chce z nim isc do lozka to jeden powod, a drugi to boje sie jak potem bedziemy dalej egzystowac razem na zajeciach wiedzac ze przespalam sie z nim ot tak... a po pocalunkach przezyje.. wiem ze to jest dziwne i moze dl niektorych niepojete ze nie chce zeby zostawial dziewczyny, nie chce sie z nim kochac.. tylko calowac.. moe to i dziwne ale tak czuje... i nie wiem nawet jak mialabym doprowadzic do takiej sytacji zeby tak sie stalo

Gość młoda pakerka
Jeśli czegoś od Ciebie będzie chciał, to da Ci to jednoznacznie do zrozumienia.

On oglądając się za innymi jest zwykłą świnią, ale jeśli Tobie to nie przeszkadza to czemu masz nie spróbować? Jeśli nie szukasz ojca dla swoich przyszłych dzieci tylko niewinnego flirtu to spróbuj. Musisz tylko dobrze wiedzieć na kogo się decydujesz:) A swoją drogą szaleńcze zakochanie i rozglądanie się za innymi się wykluczają:)

zdaje sobie sprawe ze jest tez taka mozliwosc, ze on patrzy na nie w taki spspob zupelnie bez powodu.. patrzy, bo patrzy i nic nie chce.. nie jestem facetem wiec nie wiem.. ale wiem za to ze ja nie patrze na faceta w ten sposob ze moj wzrok mowi " gdybysmy byli sami to juz dawno znalazlabym sie w twoich ramionach' , nigdy nie gapie sie komus w oczy przez kilka dlugich sekund bez slow...

spedzam z nim codziennie kilka godzin na uczelni.. widze jak sie zachowuje... nie gapi sie na inne, rozmawia normalnie juz sama nie wiem ;( on nie jest takim chamem zeby powiedziec ze zaciagnie mnie do lozka.. nigdy w zyciu by tak nie powiedzial..

Gość chcialabym miec taki problem
to jakas prowokacja wez dziewczyno sie ogarnij mas zrozdwojenie jazni jakies czy co...brak slow sama nie wiesz czego chcesz walnij sie w leb moze zmadrzejesz:)