Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak jedza innii

co dzis zjedliscie? pytanie do tych co sie NIE odchudzaja

Polecane posty

Gość jak jedza innii

jw!:)

2 bułeczki z twarogiem, jogurt fantazja, sok marchwiowy, bułke pizze, spagetti, zupe brukselkowa

Gość htyerh
2x prince polo 3 kanapki z wędliną herbata 2 szkl. coli 2 kanapki z dżemem

Gość szczupluutka
jajecznica z 2 jaj z szynka na masle, 2 kromki pieczywa bialego, pomidor drozdzowka z serem troche kremu brokulowego z groszkiem ptysiowym kotlet mielony z kasza gryczana i sosem pieczarkowym mmm teraz wcinam wafelka smiatankowego do kawy :)

Nic specjalnego:P 3 kromki chlebka z twarożkiem ,miseczki zupki ziemniaczanej i dwa jabłka,plaster serka,jeszcze potem zjem 2 kromki chleba z pasztetem:p Ubogo,po w piątek poszczę;)

Gość kdkdmkmfkff
4 kanapki z masłem (nie chciało mi się iść do sklepu po nic innego :o) 2 talerze rosołu z makaronem pół dużej paczki laysów 5 herbat z cytryną woda mineralna kawa na kolacje jeszcze nie wiem, pewnie pieczoną kiełbasę

3 batony, makaron z serem, wypiłam soczek i colę(jeszcze mi trochę zostało! :) ) i jeszcze jadłam krówki :) Kurde, dużo zjadłam...

Gość Kasia 6789453
bułkę z wędliną, ogórkiem konserwowym i szczypiorkiem zupa pomidorowa z makaronem jajecznica z 2 jaj z cebuką i szynką i bułka z masłem snikers no i 2 kawy :)

kawa, później kawa a później na obiad jajecznica....i teraz pije kawę...nie odchudzam sie...waga mi pasuje...jestem wysoka lekko zbudowana ale proporcjonalna w budowie ciała...nie czuje sie chudzielcem ani puszysta...przy 177 nosze rozmiar 40 ,bluzki czesto kupuje 38

Gość ja dzis zjadlam
2gofry, parowke, ryz plus 2golabki, 2 pomarancze, 1 ciastko, teraz wlasnie ciasto sie piecze :D

Gość ruda małpa xx
Rano-kawa, 2 kromki chleba z twarożkiem, Południe-krupnik,ziemniaki filet z ryby, surówka,sok, chwilkę temu-wieeeeeeeelkie jabłko,:D na wieczór została mi miseczka sałatki z pekińskiej...Pewnie się na niej nie skończy...:D

Gość izabelkaaklebazi
kawa 2 kanapki z masłem :p później dwie z żółtym serem , 4 pierogi ruskie , znowu kawa i wafelek w czekoladzie :)

Gość 2xkawa
kanapka z szynką, gulasz zkaszą i ogórkiem kiszonym, teraz jem znowu kanapke z szynką i pomidorem

Gość miruniaa
2 kanapki z serem i polędwicą drobiową bułke pełnoziarnistą z ziarnami dyni serek wiejski ze szczypiorkiem croissanta maślanego szklanke mleka oraz... frytki z majonezem i żółtym serem :D

Gość ljknlklkn
salatke domowa z biedronki plus duza bulka do tego, zupe ogorkowa, pol nalesnika bez nadzienia, jablko, pare ptasich mleczek, i dwie bulki maslane z maslem, a mam niedowage q10 kg :(

Gość kura z kurnika
kromka chleba z serem 1/3 talerza zupy pomidorowe jeden naleśnik 2 herbaty 2 kawy