Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasias4

Praca w domu????

Polecane posty

Zauważyłam że sporo kobiet na kaffe pracuje w domu?Zastanawiam się co robcie.Ja też chciałabym pracować w domu ale jedyna myśl która mi przychodzi do głowy to chałupnictwo:-)

Gość jestem tłumaczem
pisemnym

Gość piszą tylko ze pracują w domu
żeby nikt im nie napisał że siedzą na utrzymaniu mężów :o Ich praca polega na gotowaniu obiadu, sprzątaniu, zmienianiu pieluch i siedzeniu na kafe 🖐️

mozesz sprzedawac rzeczy przez internet, tlumaczyc teksty, pilnowac dzieci, wyszywac, robic naszyjniki, hodowac kury na jajka...duzo tego w sumie:P

Gość nie wszyscy pracuja
w domu ja np jestem jeszcze w pracy do 17 dzis od 7 siedze niedawno obiad w pracy jadlam i tu weszlam

Ja mam firmę swoją i chłopm w terenie a ja biurowa praca;/ choc czasem wolałabym zwykły etat a tak 24 h zawsze cos ....

smiej sie smiej..moja kumpela ma 80 kurek niosek i 800zl z tego na miesiac:D jedynie co to raz dziennie musisz wrzucic zarcie,wode i 2 razy dziennie zebrac jajca. dalej smieszne?

Gość takie kury to bym sobie
hodowała :classic_cool: ale co z tego jak pracuje poza domem do wieczora i kto by mi tego pilnował 😭 Na wsi mieszkam i tu sporo ludzi przyjezdnych pyta o jajka swojskie :classic_cool:

Gość nie wszyscy pracuja
ja tez mam tylko prace biurowa czasem zdarza sie tak ze przychodze na 7 a wychodze o 13 a czasem przyjde na 7 a siedze do 20 albo tak jak dzis do 17

Gość ja pracuje w serwisie internet
internetowym. zajmuje sie kilkoma rzeczami. spokojnie mozna wszystko zrobic z domu.

do tak szczerze-nie denerwuj się tak z przekąsem się śmiałam:-P

Gość gość
Jeśli chcesz: -pracować na swoich zasadach, -podnosić swoje kwalifikacje i rozwijać się, -zarabiać konkretne pieniądze, -doskonale się bawić, -poznawać świetnych ludzi, - pracować w domu w dowolnych godzinach -dostosować pracę pod swoje życie, a nie życie pod pracę, Wystarczy wysłać wiadomość na e-maila pracuj.w.domu@interia.pl

Gość gość
Pracuję w korpo, robię w domu to samo co w biurze, mam zdalny dostęp do sieci firmowej i służbowy telefon. Załatwiam wszystko w ten sposób, piszę maile, dzwonię, żadna różnica. Jak mi się nie chce jechać do biura, to po prostu zostaję w domu, i tyle.

Panel badawczy poszukuje osób zainteresowanych wypełnianiem płatnych ankiet!

Zarejestruj się w jednym z największych portali dających możliwość dorabiania przez internet poprzez wypełnianie ankiet na najróżniejsze tematy. Będziesz brać udział w kreowaniu nowych produktów, wypowiadać się na tematy społeczne i polityczne!

Ankiety będziesz otrzymywać naprawdę często, a jako wynagrodzenie za Twój czas otrzymasz do wyboru m.in. przelewy min. 50 zł, doładowania tel., gadżety reklamowe i in.

Zarejestrować się mogą wszystkie chętne osoby w różnym wieku - wystarczy wypełnić formularz na poniższej stronie internetowej!

Panel badawczy poszukuje osób zainteresowanych wypełnianiem płatnych ankiet!

Zarejestruj się w jednym z największych portali dających możliwość dorabiania przez internet poprzez wypełnianie ankiet na najróżniejsze tematy. Będziesz brać udział w kreowaniu nowych produktów, wypowiadać się na tematy społeczne i polityczne!

Ankiety będziesz otrzymywać naprawdę często, a jako wynagrodzenie za Twój czas otrzymasz do wyboru m.in. przelewy min. 50 zł, doładowania tel., gadżety reklamowe i in.

Zarejestrować się mogą wszystkie chętne osoby w różnym wieku - wystarczy wypełnić formularz na poniższej stronie internetowej!

http://www.opinie-rejestracja.pl 

Dnia 2.03.2012 o 17:38, kasias4 napisał:

Zauważyłam że sporo kobiet na kaffe pracuje w domu?Zastanawiam się co robcie.Ja też chciałabym pracować w domu ale jedyna myśl która mi przychodzi do głowy to chałupnictwo:-)

jeśli ktoś z Was jest chętny do podjęcia pracy jako sprzedawca kosmetyków przez internet serdecznie zapraszam do kontaktu. Poszukuje osoby zaangażowanej i sumiennej. Z mojej strony zapewniam dobre zarobki elastyczny grafik oraz prace całkowicie zdalna. Decydując się na prace ze mną otrzymasz możliwość odbycia darmowych kursów i szkoleń oraz pomoc przez cały okres pracy  Kontakt a.karczewskalr@gmail.com