Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w ciąży, mam nadzieje

ból przy implantacji zarodka?

Polecane posty

powiedzcie co o tym myślicie. Staram się o dzidziusia. to pierwszy cykl. owulacja już była. Teraz w tym tygodniu przez jakieś 3 dni miałam takie dziwne bóle podbrzusza. Niby jajnik, potem znów bardziej sama macica. Nie tyle skurcze ile taki ból przypominający trochę ból okołoowulacyjny (dla mnie wręcz przyjemny). Czy mogło mieć to coś wspólnego z zagnieżdżaniem się zarodka? Zaczęłam się nawet zastanawiać czy to nie jakieś zapalenie jajników ale wszystko dzisiaj już przeszło. poza tym mam cały czas podwyższoną temperaturę...

Ja też miałam takie bóle. Okazało się, że jestem w ciązy. Ale mialam je tez raz, kiedy nie byłam ... Wiec moze byc roznie. Mam nadzieje, ze Ci się powiedzie

Gość Ania_to ja
Obiektywnym objawem jest zatrzymanie miesiaczki u kobiet, które miesiaczkują regularnie. Jak dane ci bedzie się postarać pare miesięcy lub dłuzej to dowiesz się jakie jaja powoduje psychika... Ból brzucha kilka dni po owulacji to raczej powd do niepokoju niż radości...;) Kobieta "wsłuchujaca się "w swój organizm dostrzega masę rzeczy, ktorych dotad nie zauwazała. Mnie tez nie raz "śmił" brzuch i janiki przed okresem a nigdy w ciąży nie byłam...

Ale nie kwestia że sobie coś wmawiam. Po prostu nigdy nie miałam takiego bólu i zastanawiam się z czego to może być bo się przestraszyłam, że to może być to zapalenie ale skoro przeszło to chyba nie? A gorsze jest to że teraz nie jestem pewna czy chce tej ciąży bo zaczęliśmy sie starać a dziś dostałam propozycję pracy i nie wiem jak to będzie :-(

Gość hgffghfghfg
ja tez tak mialam ,pierwszy raz w zyciu, przy porzednich ciazach nie przypominam sobie zebym tak miala, przez 2 dni mnie tak bolalo ze szok,teraz jestem w ciazy

Gość hgffghfghfg
dodam jeszcze ze sprawdzalam na jakiejs stronie , tam byl kalkulator owulacyjny i wyszlo ze akurat w tych dniach bedzie zagniezdzenie, jezeli do niego dojdzie no i doszlo,moja tepmeratura jest wysoka ze nie musze jej mierzyc, goraco odemnie bije