Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonaktóraniechce

Nie mam ochoty na seks z mężem

Polecane posty

Gość zonaktóraniechce

Co mam robić? :( Kiedyś tak mnie pociągał. A teraz w ogóle nie mam ochoty na seks! Kocham go.

Gość Refister
Znaleźć takiego, który da Tobie satysfakcję łóżkową, który będzie Cię pociągał, pieścił, dotykał, całował, lizał, który sprawi, że na jego widok Twoje serce będzie szybciej biło, a w majtkach będzie mokro. Taki, który sprawi, że znowu będziesz myślała tylko o jednym. A dlaczego Cię Twój mąż już nie pociąga, co się zmieniło?

Gość mumia23322332
wszystko ma powód, albo cie nie pociaga bo nie kreci cie tak jak kiedys, albo mialas romans i twoj maz stracil w twoich oczach albo nie wiem.,..

Gość kwiat * magnolii
Refister- niezły wpis (cool)

Magnolia - Twój kwiatek na pewno też jest cool ;) I chciałoby się go wąchać, dotykać, głaskać, ja to bym nawet polizał ;)

Pozostaje siegnac po chemie :).Po to ja stworzono ! Na Allegro mozna dostac taki krem Elektra+ Ok 30 zl . Posmaruj sobie wejscie do pochwy i lechatczke przed bzykaniem jakies 10 min mal a iloscia ,jakies 0,5 cm i poczekaj na odlot z twoim facetem :) Powinno ci pomoc :) Nieszkodliwy krem bo oparty na srodkach naturalnych :)

Na pewno krem do smarowania cipki sprawi, że będzie miała ochotę na seks z mężem. :o

Gość nandu nandu nandu
jaki krem???

Może jej cipka będzie miała chęć na seks po kremie. Tyle, że jak jej cipka pójdzie w tango to gdzie jej potem szukać? I co biedna kobieta pocznie bez cipki? :-(

Ale wy jej pieprzycie głupoty.W zwiazkach to czesty problem.Kiedy są młodzi starają się na wzajem a po slubie wielu mężczyzn widzi że już sobie zaklepali zonę i już nie muszą się starać.Myją się coraz rzadziej problemy z depilacją a o chęci zaspokojenia żony już nie wspomnę.Dodatkowo wielu z nich się roztyje ;) Mało informacji podałaś ale najprawdopodobniej twoj mężuś przestał się starać ;)

pytania o krem Oj! czytac to wy nie potraficie !Przeciez nazwe podalem !

Gość iugwfd
zonaktóraniechce, niech zgadne męża masz juz w kieszeni? i nie da ci on wiecej kozysci, a sex stworzyła natura po to żeby kobieta mogła zdobywać władze