Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oto czego bylam swiadkiem

Po co niekulturalne matki zabieraja dzieci do restauracji?

Polecane posty

Gość asiasrasiaXXS
Myślę, że zwolnienie za przestrzeganie higieny w restauracji nie jest powodem do zwalniania z pracy. To to samo jakby przyszedł pijany żul i zlał się w portki

a dlaczego piszecie, że matki nie wychowują????? To RODZICE OBOJE mają WYCHOWYWAĆ kiedyś wychowywało się dzieci za pomocą pasa, teraz wszytsko się zmieniło i zobaczcie czy to na dobre wyszło:) Nie chodzi tu o katowanie......

Gość sokolica777
Lisabet S. - czytanie ze zrozumieniem nie boli, wysil się trochę Uważam, że decyzja szefa była słuszna, jeżeli to 3 mamuśka w m-cu, to zastanawiałabym się, czy to nie konkurencja próbuje zniesmaczyć klientelę. Na brak klasy i wychowania należy reagować stanowczo.

uwazam ze kelner zrobil slusznie. wiecej klientow by stracili gdyby poszla fama ze w ich restauracji smierdzi kupa, niz ze wyrzucili gosci. to moze nawet podniesc prestiz ze jest selekcja i nie kazdy wycieruch moze wejsc. trzeba reagowac na cos takiego bo ludziom w dupach sie poprzewaracalo i uwazaja ze malo tego ze im wszystko wolno to wrecz sie nalezy

Gość asiasrasiaXXS
tak to prawda, tatuś powinien zareagować. Choć dzieci zazwyczaj przewijają matki- a poza domem to już chyba tylko matki. Dwóch prymitywów i brudasów i tyle. Co za syf... fuj

To juz teraz norma? Zmienianie pieluch przy jedzacych ludziach jesli sa wydzielone pomieszczenia dla higieny dzieci albo przynajmniej mozna wyjsc na korytarzyk lub gdzie indziej? Bo rowniez bylam swiadkiem takiej sytuacji, w pizzerni. Na szczescie dopiero stalam w kolejce, wiec wyszlismy i nigdy juz tam nie wrocilam. Ale nastepnym razem zrobie awanture - slowo

Gość fuuuu nie dosyć że
ludzie którzy przyszli zjeśc w miłej atmosferze zostali uraczeni przy jedzeniu zapachem gówna to jeszcze jakiś nieświadomy człowiek potem usiądzie na takiej kanapie :O szkoda że ktoś nie rzygnął mamuśce pod szlachetne nóżki :P

Gość asiasrasiaXXS
Myślę, ze w takiej sytuacji należy głośno powiedzieć- CZY MAM ZADZWONIĆ DO SANEPIDU? Poprosze państwa na świadków. I tyle. Słowo "Sanepid" zatka usta wszystkim szefom i supervisorom. Skandaliczne zachowanie. Może mama powina też sobie tampona wymienić przy stoliku. Aż się wierzyć nie chce i pewnie potem żarła tymi łapskami fuuuu

Wierzcie, wierzcie. Ja widzialam wymiane pieluchy w pizzerni, kawiarni w sieciowce, na samym srodku centrum handlowego... a wszedzie pokoje do przewijania dzieci. I dodam, ze to latem bylo :o

Gość fuuuu nie dosyć że
asiasrasiaXXS a niech ona sobie żre, ale usiadłabyś potem na tej kanapie?:O

Gość asiasrasiaXXS
no jasne, ze nie. To jest tak obrzydliwe, ze szok! Mór i zaraza. A ja głupia myślałam, ze to trochę cywilizowany kraj.. XXI wiek...

Gość fuuuu nie dosyć że
no właśnie, a jakiś biedny człowiek przyszedł już po "akcji" i nie wiedząc pewnie usiadł:O rzyg

Gość Kajeczkkakaaa
a co zrobiła z tą pieluchą ? zaniosła do WC do kosza na śmieci ? normalnie smród w całej toalecie.

Gość kkkkiiikkkaaa
Ja byłam świadkiem, jak babsko (bo inaczej jej nazwać nie można) przewijało dziecko na ławce w środku centrum handlowego tuż obok stolików kawiarni, w której ludzie siedzieli i jedli ciasta. Na tym samym piętrze, w zasadzie na przeciwko tej kawiarni, była toaleta z wielkim znakiem, że jest też osobny pokój do przewijania...:/

Gość adddamska
Trzeba po prostu wybrać dobrą i sprawdzoną restauracje. Ja chodzę do Antich Caffe, i tu jest specjalny kącik dla dziecka, i wiem ze z męzem mozemy spokojnie zjeśc to co zamówimy bo dziecko dobrze sie bawi.

Gość zuzzzolinka
I to jest właśnie najlepsze rozwiązanie jesli chodzi o restauracje przyjazną dzieciom i rodzicom ;)) Chodzi o to zeby rodzice mieli spokój jedząc potrawy a dzieci mogły sie spokojnie pobawic.