Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqwdqwdqdqwdwdqdwd

dzisiaj widzialam jakąś chyba nienormalna dziewczyne

Polecane posty

Gość dqwdqwdqdqwdwdqdwd

wsiadła do autobusu na dworcu razem ze mną. miala szpilki ( chyba z 20 cm) wz odkrytymi palcami ! i rajstopami co prawda ,ale cienkimi . do tego spódnice przed kolano do tych cienkich rajstop . na sobie miała jakąs bluzke i na to taką kurteczke ala skórzaną co sie nosi latem nie moja sprawa ,ale aż mi się zimno zrobilo jak na nia patrzyłam . oczywiście dekold do pasa i ta kurteczka rozpięta

Gość obgadywaczka
dekolt :)

Gość dqwdqwdqdqwdwdqdwd
a i generalnie wygladala jak prostytutka troche ,ale rozmawiala przez tel ,ze bedzie w firmie za jakis czas wiec chyba nie była prostytutką.. jakis dziadek sie do niej lepił całą drogę ,a ona byla dla niego słodka i się ciegle usmiechała

Gość obgadywaczka
ale przygoda, fiu fiu zazdroszczę, ale Ty to masz życie :)

Zapraszam do pierwszego lepszego liceum. 1/4 dziewczyn nosi krótkie spodenki i cienkie rajstopy przy -10. To przecież takie 'stylowe'

Gość dqwdqwdqdqwdwdqdwd
baleronie ? jestem szczuplutka ,zresztą nie widzialaś nie komentuj. poza tym co jak co ,ale jej nie było czego zazdrościc i nie o jej wyglądzie jest temat ,ale o tym ,ze trzeba byc chyba nienormalnym żeby się tak ubrac w ta porę

Gość obgadywaczka
:classic_cool:

Gość dqwdqwdqdqwdwdqdwd
,,Zapraszam do pierwszego lepszego liceum. 1/4 dziewczyn nosi krótkie spodenki i cienkie rajstopy przy -10. To przecież takie 'stylowe'" to chyba jakieś idiotki się tak ubierają . latem jak najbardziej ,ale teraz?

gdy chodzi o osoby które wsiadają do samochodu w garażu i wysiadają z niego w garażu i praktycznie nie wychodzą na zewnątrz to git .Jednak jak ktos dojeżdża do pracy autobusem to jest to nienormalne. Chyba ze chodzi jej o L4 :)

Chodzę do liceum i wiem co mówię, uwierzcie. Czasem aż ciarki przechodzą. Ale cóż zrobić.. Jak ktoś lubi, to zabronić mu przecież nie można

alez ty musisz miec nudne zycie i ogromne kompleksy jesli zakladasz temat na forum o ubiorze przypadkowo spotkanej dziewczyny. co cie to gowno obchodzi jak jakas laska jest ubrana? soba sie zajmij. co ci do tego czy jej zimno bylo czy nie? jeezu co za tepota i zasciankowosc..;/

Gość dqwdqwdqdqwdwdqdwd
o co ci chodzi- ta kompleksy.. i nie mam wcale nudnego zycia ,pewnie mam ciekawsze od ciebie.. ale nie ważne. a co na kafe trzeba zakładac same poważne tematy bo inaczej ma się kompleksy i nudne zycie? czasem tu zakładam tematy na temat moich obserwacji poprostu jak mi sie nudzi :P

Gość dfdfgfdh
masz kompleksy masz! pewnie wszyscy patrzeli na nią a tobie żal dupę ściskał. jesteś beznadziejna.

Gość dqwdqwdqdqwdwdqdwd
jakby się ubrala normalnie zapewniam Cie ,ze by nie zwrocila mojej uwagi :P

Gość dqwdqwdqdqwdwdqdwd
no owszem wszysy patrzyli bo byli tak samo w szoku jak ja. nawet jacyś goscie z tyłu się śmiali z jej ubioru. ja nie muszę jej niczego zazdroscić bo mam powodzenie ,a nigdy bym się nie ubrała jak typowa prostytutka żeby wzbudzić zainteresowanie zazdroszczę to może modelkom pieknym ,a jej do niej było daleko

Gość jak to mozliwe...
pewnie bidulka tak malo zarabia ze nie stac jej na kozaki i kurtke zimową

no dobra, ale dalej nic z twoich wypowiedzi nie wynika autorko. nie rozumiem sensu zakladania takiego tematu. nie jest to jakas szczegolnie ciekawa obserwacja ani nic kontrowersyjnego. oo przepraszam, dla takich osob jak ty jest. co to nie maja nic ciekawszego do powiedzenia. nie masz wlasnego zycia wiec obgadujesz innych, proste. a ta dziewczyne zapewne gowno obchodzi czy jakas inna w autobusie uznala jej stroj za normalny czy nie. widocznie jeszcze w niewielu miejsach na ziemi bylas i za malo widzialas ze takie cos wywoluje u ciebie takie emocje.