Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce byc zlosliwa ale...

tacy ludzie mnie totalnie przerazaja, powinno ich sie odseparowac od reszty

Polecane posty

Gość HHAH szajung sBIG
3/10 tylko daję!

Gość poznasnki kwiatek polny
obleśne spasione gówno ludzkie takie niepotrzebnie marnują tlen i środki życiowe lepszych Ludzi

ile mozna zyc z taka waga? jak dlugo organizm wytrzyma? do 30 roku zycia? 40 max!

ja tez nie chce byc zlosliwy ale musze kurwa mac ale jestes pierdolnieta laska widac ze jestes zjebana nie tolerancyjna a tacy ludzie to chorzy ludzie bo to jest chorobliwa otylosc zaburzenie łaknienia to ciebie powinni zamknac

zaburzenia laknienia? chyba cie pohebalo! nawet jak ma sie zaburzenia laknienia to do takiego stanu naprawde CIEZKO sie doprowadzic. to jest swiadome wpierdalanie. ona niby gada ze chodzi na fizjoterapie co dzien i tak dalej, ale cos nie wierze bo wyglada tak samo grubo jak wczesniej. nie brak mi empatii ale czlowiek jest kowalem wlasnego losu.

a poza tym chyba nie wiesz czym jest tolerancja... odsyłam do definicji: "Tolerancja oznacza rezygnację z przymusu jako środka wpływania na postawy innych ludzi. Wyjątkami są jedynie sytuacje, w których owe postawy zagrażają bezpieczeństwu osób oraz ich mienia " z akcentem na: "Wyjątkami są jedynie sytuacje, w których owe postawy zagrażają bezpieczeństwu osób" stan tej dziewczyny jest POWAZNYM zagrozeniem jej zdrowia. BARDZO POWAZNYM.

dlatego pietnuje promowanie takich osob przez media przekazu, w tym kanal you tube 🖐️ poniewaz jej kanal sluzy wygadywaniu glupot i falszowaniu do mikrofonu a nie jest np historia walki z choroba, co jest znacznie bardziej chwalebne.

media i inne srodki przekazu*

widac jak ja mowienie meczy..nie wpominajac o spiewie straszne---mozna byc tolerancyjnym, ale nie da sie ukryc, ze z nia jest cos nie tak