Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ollaagtyui

wrocilalm z wakacji a moj poznany tam kolega nie odzywa sie...

Polecane posty

Gość ollaagtyui

to byla taka '' wakacyjna"" przygoda... Poznałam Rosjanina, nie rozmawialismy bo ani ja ani on nie mowilismy po ang...obiecał ze napisze jak wroci i milczy;/ ja wiem ze i tak nic by z tego nie bylo, bo ta odleglosc ale po co brał ode mnie e-maila i nr tel?? Niczego tam nie zaluje , ale denerwuje mnie to bo ciagle mam nadzieje ze napisze...

Gość HHAH szarfszajn 45 sBIG
JA CIEBIA LUBLU TEŻ!

Gość ollaagtyui
tylko nie myślcie sobie , że sie zakochalam czy cos takiego... ehh ja poprostu szybko sie w kims zauroczam i strasznie brakuje mi teraz tamtych chwil spedzonych razem... a tak to mysalam sobie ze moze mnie zaprosi do Moskwy hehe a tu lipa;/ hehe

Gość ollaagtyui
nie , nie jestem nastolatka! mam 26 lat;/wiem moje zachowanie i pytanie moze swiadczyc o tym , ze jestem mloda

Gość ollaagtyui
sory ale szmata nie jestem, nie uprawwiłam sekksu ponad pol roku i nie zaluje tego bo chcialam zasmakowac jak to jest z obcokrajowcem:P i gdybym cofla czas to i tak bym to zrobila:P a tak na marginesie to na 1 spotkaniu tego nie zrobilam...wszytsko dzialo sie wolno i stopniowo:P kilka spotkan

Gość ollaagtyui
no trudno:P gdybys wiedzial jaka jestem porzadna dziewczyna zdziwilbys sie :P ale coz latwo kogos oceniac jak sie kogos nie zna. PA

Gość Nox Dracula
porządna dziewczyna która rucha się z kolesiem z którym nie potrafiła się dogadać, bo chciała spróbować z obcokrajowcem :D🖐️ "cofła" :o

Gość f loraf
Nie rozmawialiście ale obiecał, że napisze? Czy tylko ja widzę t kompletne pomieszanie? Jak nie rozmawialiście to jak Ci obiecał? Na migi? I w jakim języku ma napisać??? Ej laska laska... Ty chyba 26 masz Jak pomnożysz przez dwa...

Gość ollaagtyui
no dogadywalismy sie jakos...kilka dni ze soba i jakoś udalo nam sie porozumiec na slowa , na migi, troche po rusku, po ang i po polsku

Gość ollaagtyui
sam kazal mi wpisywac w tel moj e-mail i nr tel...a pisac mozna bylo by po ang , pełno jst programow , które tłumaczą tekst

Gość ale własciwie to co
on ma ci napisac? poprosił o adres i telefon, bo pewnie głupio by było, gdyby nie poprosił, ot tyle

Gość ollaagtyui
poprostu licczylam na jakis kontakt, że czasem popiszemy itp to wszytsko! chyba tylko ja tak mam hehe

Widać chlopak chcial tylko zaliczyć jakąś łatwą laskę. Następnym razem poczekaj dłużej na sex , nie jakieś kilka spotkać. nawet kilka miesięcy rok.. albo po ślubie z pewnością chłopak który bedzie chciał być z Toba to uszanuje. To tylko wakacyjna przygoda, było mineło, jeśli będziesz sama siebie szanować to i chłopak cię poszanuje!