Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasdfeklqwe123.

Chłopak mnie chyba zdradza.

Polecane posty

Gość zasdfeklqwe123.

Chyba, bo nie jestem pewna tak do końca. Co raz częściej robi za nic awantury wojny, ostatnio siedziałam u niego na komunikatorze i przeczytałam "dziwną" rozmowę coś tam coś tam "... dziękuje za ostatnie spotkanie" No to chyba raczej jest jasne (napisane to zostało przez pewną dziewczynę) dodam że nigdy wcześniej nie zdarzyło mu się spotkać za moimi plecami z jakąś dziewczyną, zawsze ja byłam jak się spotykał z koleżankami, a teraz szkoda gadać ehhh. Ale te jego nerwowe chwile też przed samą sobą tłumacze że to przez to że się dowiedział że jestem z nim w ciąży :/ aha zapomniałam dodać; co raz rzadziej mówi do mnie czułe miłe słówka, rzadko się kochamy... Tak się boje z nim porozmawiać bo boje się ze go stracę. Co o tym sądzicie?

musisz z nim szczerze pogadac inaczej niczego sie nie dowiesz. z tego co piszesz to jest spore prawdopodobienstwo ze cie zdradza ale to nie jest pewne moze ma jakies przejsciowe klopoty. rozmowa to podstawa powodzenia:)

Gość zasdfeklqwe123.
dodam, że ma na imię Azor i pewnie zaczyna sie ganiać na wiosnę :(

Gość yyy alwe o co chodzi
"nigdy wcześniej nie zdarzyło mu się spotkać za moimi plecami z jakąś dziewczyną," Skoro mialo to byc za Twoimi plecami (a takie spotkania takie sa z zalozenia) to jakim cudem miałabys o tym wiedziec? Rownie dobrze mogl to byc kolejny raz, o ktorym sie po prostu przypadkiem dowiedzialas...:/

Gość co to ma byc?
a co oznacza spotkanie za plecami? to jesli spotka sie z kolezanka poza Twoja obecnoscia to juz cos zlego?

Gość xxxbloominghopexxx
kobieta jak coś przeczuwa zawsze ma rację. Ja jak zaczęłam podejrzewać, to od razu dobrze wywąchałam gnoja. ;d