Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolinka8080

mąz zarabia mało

Polecane posty

Gość karolinka8080

hej, moj maz zarabia na reke 1200zl, jesli chodzi w soboty do pracy to przynosi jakies1600. ja zarabiam 1800zl. nie wiem, jak mam go jakos zmotywowac by zmienil prace, albo chodzil jeszcze w dwie niedziele w miesiacu, wtedy by zarobil jakies 1900. ale jemu te 1600zl to jemu wystarcza. ma 500zl kredytu, 200zl na paliwo, 200 tv i telefon, wiec oddaje jakies 600zl, jak z tego mam go wyzywic, prowadzic dom i cos mu kupic do ubrania, jak sie o to denerwuje, to on mi mowi, ze on na mnie zapierdalac nie bedzie, jak potrzebuje wiecej kasy, to mam sobie szukac do datkowej pracy. czasem mysle, ze on w ogole nie ma ambicji, porzucil kiedys studia i teraz nie ma jakiejs fajnej pracy i lepiej platnej.

Gość może zamiast biadolic
znajdz mu jakąs lepiej płatna oferte i przekonaj go do zmiany pracy

Gość malinowka
niec h on wszystko opłaci i kupi sobie ciuch i jedzenie ;-) u nas tez tak bylo maz oddawał mi wypłate i wszystko opłac to kup i tamto kup :-0 podzielilismy sie kosztami i ja mam swoje zobowiazania ze swojej wyplaty ( kredyt hipoteczny, przedszkole dziecku i paliwo i do swojego auta i ubrania sobie ) on czynsz, opłaty, jedzenie i oplaty swojego auta i ciuchy sobie i dziecku i od razu przeształ szastac kasą :-D

Gość karolinka8080
jest to ciezki temat, bo jak mu mowi ozmainei pracy, to mowi ,ze tam ma na stale i pewną....... on za duzo ubran nie chce, musze go czasem na cos namawiac, np na kurtke, by jak gdzies pojdziemy nei wstydzic sie, ale jemu nei potrzeba. ale na telefonie to nie oszczedza, czy na tv, bo to musi miec wysoki abonament, bo jemu od zycia sie cos nalezy, prawie kazdego miesiaca mu na cos brakuje. ale jemu to nie przeszkadza.