Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mysliwicka

wiazac sie ze starszym trzeba umiec zrezygnowac

Polecane posty

Gość mysliwicka

z wielu rzeczy co wiaze ze soba dosc powazne konsekwencje, mam tutaj na mysli np. slub... facet po rozwodzie chyba nie chetnie o tym ponownie mysli....jak uwazacie ?

Gość głogowska
ja bym sie obawiala manipulowania moją osobą,strszy partner przewiduje wiele spraw czesto sa b zazdrosni ..chorobliwie i z wiekiem roznica bardzo sie poglebia,,,,i zaczyna byc to b meczace,to obserwuje u swojej znjomej

Gość mysliwicka
czasem juz czuje jak stara sie mna manipulowac ale nie dam sobie...tylko ze tez czasami brak mi sil do tego...a zazdrosc owszem jest juz ogromna.... a jestesmy pol roku razem

Gość głogowska
to juz na pierwszy rzut moje rady nie pozwalaj wchodzic w swoj swiat,musisz miec swoje kolezanki,wyjscia,zadnego dzwonienia co 5 min(moze na poczatku) to takie jest cudowne ze mysli i w oglole..ale to nic innego ...sprawdza,,,monitoruje gdzie i co i po co nie ulegaj temu co sugeruje,jesli masz poglad na jakas sprawe to masz prawo do tego,starsi czesto zaczynaja od ,,,malego palca..a potem zawłaszczaja całą osobe

Gość głogowska
a zazdrosc ogromna ,,,z czasem przeradza sie w mega ogromną,,,i tu sie zaczynaja problemy....