Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannnna migotka

Jestem w 2 miesiącu ciąży z ojcem mojego byłego chłopaka. Wejdźcie

Polecane posty

Gość pannnna migotka

Pisałam tu wcześniej, nawet odnalazłam swój stary temat. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5106830&start=0 . Od tamtej pory wiele się zmieniło. Doszło do seksu między nami. Fakt, że zdarzyło się tylko raz, jednak test ciążowy raczej nie kłamie:( Z nim unikam kontaktu, z moim byłym również, choć były czasem puści wiązankę na gg pod moim adresem. Dziewczyny, wiem, że postąpiłam nieodpowiedzialnie, ale stało się. To była jedna chwila, spontaniczny wybuch namiętności. On jeszcze nie wie i w sumie waham się czy powiedzieć. Dziecka nie usunę, nie potrafiłabym...pomóżcie

Gość pannnna migotka
Może z tym 2 miesiącem przesadziłam... matko. Nie wiem co robić

Gość graff iti
A w czym ci mamy pomóc? W samotnym macierzyństwie?

Gość pannnna migotka
usunęłybyście?

Gość graff iti
Możesz oddać do adopcji. Możesz rownież wychować sama - tatusia pozwij o alimenty.

To musi byc twoja decyzja. Ty bedziesz z tym żyła.

Gość a taki problem to co
trudna sprawa...powiedz mu, w koncu to dojrzaly facet i niech bierze odpowiedzialnosc za swoje dzialania... a bylemu powiedz, ze bedzie mial brata lub siostre:D jak w modzie na sukces:P

Gość pannnna migotka
boże, jak się wygłupiłam, zawsze się zabezpieczam, nie wiem co tym razem się stało. zamroczenie? boże, teraz dopiero dotarło do mnie że to będzie braciszek lub siostrzyczka przyrodnie mojego byłego...zaraz się załamie

Gość chcebycmama1234567
nigdy nie usunelabym dziecka, my sie staramy z mezem juz dlugo i jakos niemozemy, jaka to sprawiediwosc a inni od tak niecchenia raz i prosze jest wpadka, nie usuwaj bedziesz zalowac, a za kilka lat podziekujesz sobie ze nie usunelac, dasz rade wychowac go sama, duzo jest takich smotnych matek , a jemu powiedz, jak sie wypprze to go pozbaw ojcostwa,

Gość pannnna migotka
zastanawiam się, czy nie ukryć faktu, kto jest ojcem

Gość pannnna migotka
boję sie

Gość graff iti
Nowa sytuacja - to i się boisz, normalne. Przemyśl wszystko na spokojnie. Jest wiele matek samotnych i dają radę. I są szczęsliwe. I Ty też będziesz.

Gość pannnna migotka
powiem rodzinie, że ojciec jest nieznany bo ...upiłam się.

jemu się najwyraźniej podobasz, może będzie chciał zostać z tobą ten pan? chyba tobie się też podoba on.....

Gość czarna poprzeczka
sama wychowuje dziecko... Ty też dasz radę:-)

Gość pannnna migotka
Podobam się mu, jednak on jest żonaty ponad 26 lat. I to małe miasteczko, ludzie zjedliby nas. Zdecydowanie ukryję, czyje to dziecko. Nikt nigdy nie pozna tego sekretu.

O ile pamiętam to ojciec dziecka ma jeszcze żonę.Sytuacja, w której się znalazłaś jest na prawdę nie do pozazdroszczenia.

Gość czarna poprzeczka
przyznam że naprawde wpadlas jak sliwka w kompot, ale jciec twojego dizecka chociaz powinien wiedziec... moze ulatwilby zycie dziecu ( placac alimenty) wiadomo że miasteczko będzie huczeć, były zemdleje z wrażenia, a żonka wychłosta swojego męża, ale powiniec choć trochę poczuć się odpowiedzialny za swoje czyny...

Gość ty zyebie
nie usuwaj tego malego aniolka:(

Myslę, że Twój były chłopak się domyśli jeśli nigdzie nie wyjeżdżałaś.

ja jestem matka i teraz zaluje ze wyszlam za maz za ojca mojego dziecka, mozesz urodzic, samej bedzie ci lepiej niz niejednej mezatce, uwierz

ja jestem matka i teraz zaluje ze wyszlam za maz za ojca mojego dziecka, mozesz urodzic, samej bedzie ci lepiej niz niejednej mezatce, uwierz

ja też uważam że on powinien wiedzieć, w sumie niejako on na początku cię zwabił i zachęcał do spotkań. i nie pomyślał o zabezpieczeniach? Swoją drogą trzeba naprawdę niefarta żeby za jednym razem od razu wpaść... ale może znajdziesz kogoś ciekawego z kim sobie ułożysz życie i kto zaakceptuje twoje dziecko.

Gość pannnna migotka
Niestety. Jedno spotkanie z nim zmieniło resztę mojego życia na co najmniej 20 lat. Muszę pomyśleć czy z nim porozmawiać. Być może przestarszy się i będzie chciał uciszyć mnie kasą

Gość Ojciec98765
Musisz o tym kurwa wszystkim mówić.Stało to stało ale i tak fajnie było. P.S To ja ojciec twojego byłego chłopaka

Gość gdybys tego ojca kochala
to nie widze problemu. Moja znajoma wdala sie w romans z ojcem bylego chlopaka ( tzn moze to nie byl dlugo jej ch;llopak, ale w kazdym razie z nia jakos zwiazany). zakochala sie, z tym ojcem razem zamieszkali, dochowali sie trojki dzieci i szczesliwi.

Gość dsdsf
Ja nie wiem dziewczyny co Was tak cipa swędzi, że nie możecie się oprzeć? Kiedyś było, że facet zawsze chce a dziś to kobiety nie mogą żyć bez seksu.

Gość sefgrete
Uprawiałaś seks to teraz po prostu ponieś tego konsekwencje. Byłaś taka dorosła do seksu to bądź dorosła i wychowaj dziecko. Facet nie jest bez winy ale to Ty odpowiadasz z kim idziesz do łóżka.