Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kiky

pomózcie przy niepsodziance dla mojego chlopaka!!

Polecane posty

Witam serdecznie wszystkich! (; Pisze tutaj z prosba i licze na pomoc jak najwiekszej ilosci osob..!! Chodzi mi o pomoc przy organizowaniu niespodzianki dla mojego chlopaka ktory obecnie mieszka za granicą i za miesiac mnie odwiedzi po raz kolejny.Za kazdym razem to On ma niezwykle pomysly na niespodzianki ktore realizuje..tym razem to ja chce wywolac usmiech an Jego twarzy.Chodzi mi tylko o to aby osoby chetne,ktore nie wstydza sie napisaly na karteczce moje i Jego imie (Karolina i Diego) i dodali jakis usmiech lub kciuk w gore lub powodzenia etc. a na dole lub z boku drobniejszym pismem miasto z ktorego slecie fotografujac sie i wysylajac mi na e-maila ; kiky95@wp.pl Wierzcie mi na slowo ze twarze nie zostana wykorzystane do zadnych publikacji poza puszczeniem filmiku Jemu i najblizszym przyjaciolom..oczywiscie to nie cala niepsodzianka ,ale reszte jestem w stanie zorganizowac sama! zaangazowalam znajomnych ale pragne aby caly swiat dowiedzial sie o istnierniu naszego zwiakzu i aby cala Polska trzymala za nas kciuki..a wiem ze internet jest zbiorowoscia masowa gdzie mam nadzieje znajde ludzi o dobrych sercach..z góry dziękuję!! (; (; (;

Gość nugma
a dużego ma?

skoro nie jestes zainteresowana pomoca lub tematem to powstrzymaj sie od udzielania..