Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobroczyncalyrok999

co za swinia łaził za mna tyle, zeby potem olać!!

Polecane posty

Gość były prawiczek
Jak jest fajnie to ja bym podszedł luźno do tego tematu ..no niestety w naszym wieku tak to już jest ,że każdy tam przezył jakieś swoje pierwsze miłości uniesienia kazdy po dupie też dostal ...i chyba najlepiej jest tak na luzie czyli ja robie swoje ty robisz swoje i sie spotykamy jak mamy oboje na to czas bez jakiś tam fochów , zazdrości itp.

cześć,ja miałam podobnie jak Ty,zanim był sex było cudnie... po-widywaliśmy sie raz na jakiś czas,zero tel z jego strony itp.

Gość dobroczyncalyrok999
dlatego olewam go watpie zeby sie odezwał i ja tez nie zamierzam

Gość kkkkkkkkkkkasia
Miałam podobną sytuacje jak Ty...tylko że u mnie tak gladko nie przeszlo jak Tobie...to było latem,a ja nadal czasami o nim myśle

no coz kobiety to idiotki mysla ze istnieja idealy daja sobie blyskotkami zaslepiac to nie widza wad a gdy juz facet wsadzi to madre sie odrazu staja :-_] na szczescie kobiet jest wiecej miejmy nadzieje ze nie wszystkie sa takie lukrowane

Gość dziewczyna f.m...66...a
urzeklo mnie to troche bo to byl pierwszy facet ktory tak o mnie zabiegał;)) jak zaden inny poza tym wydawal sie szczery....:O nie chodziło tylko o kwiatuszki..ale takze o to ze mi bardzo pomagał chociaz bardziej twierdze, ze on kogos poznał a nie, ze chcial tylko zaliczyc

Przespałaś się z gościem po 2 miesiącach i się dziwisz że wyszłaś na tym jak Zabłocki na mydle? Tego można nie rozumieć jak się ma 20 lat, ale jak się ma 30 to jest to niedopuszczalne. Ja też taka głupia byłam jak miałam 20 lat, facet mnie nie szanował po tym w ogóle, więc zostawiłam go. Potem poznałam Mojego i przetrzymałam go kilka lat, tak kilka lat!ale za to dziś faceta który w ogień za mną skoczy, pokazuje mi to codziennie i to od kilkunastu lat! Takie cudowne traktowanie to ja ma na codzień. Coś w tym jest żeby się nie seksić za szybko, nikt mnie nie przekona że jest inaczej.

2 miesiace to wystarczaajco poza tym czas w ogole nie ma tu nic do rzeczy:O tytm bardziej własnie ze mamy 30 lat a on był i wiedział o tym ze ejst moim drugim partnerem:O pełno par w moim otoczeniu bzyknałeo sie po 2 tyg, po miesiacu i sa razem kilka lat, biora sluby etc to nie ma nic wpslnego kilka lat:O prosze cie tez mam swoje potrzeby!!:O

Gość Widocznie trzeba zrobic tak
jak ja :D bzyknac sie na 1szej randce a pozniej olac :D Moj sie pozniej staral o mnie 5 lat, a teraz jestesmy 5 lat razem i ciagle sie stara :D

Gość przecież napisałaś
stwierdził, że jesteś materialistką i o to cała filozofia

ja absolutnie nie jestem materialistka on był za to strasznym:O zastaw sie a postaw

no i sie odezwał nawet przeprosił po 4 dniach zal.pl