Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sporttozdrowie

moj facet nie widzi nic zlego w ...

Polecane posty

Gość wewewq
czyli wszystkie macie ewidentny problem z zaufaniem swoim partnerom 🖐️ sorry ale terapii zbiorowych nie prowadzę :D

Gość sporttozdrowie
aha czyli ty nie miala bys nic przeciwko jak by twojemu facetowi jakas laska gola cipa sidala na kolanach?? i myslisz ze by nie dotknal jej?? ty zyjesz w swojej bajce

U mnie to nie jest kwesta zaufania. Po prostu nie pałam entuzjazmem do wydarzenia kiedy to jakaś lala macha pipą przed oczami mojego narzeczonego.

Gość sporttozdrowie
mialam plan abym to ja sie przebrala w taka tancerk,pewnie by sie zdziwil,a dodam ze nie narzekam na wyglad

Gość sporttozdrowie
zaufanie to druga sprawa,faceci maja instynkt zdradzania,dlatego lepeij nie dawac mu do tego okazji

Moze Twoj facet ma instynkt zdradzania, moze Twoj facet mialby na kawalerskim dziwke, ktora bedzie cipa wywijac. Nie wiem. Zadna normalna striptizerka cipy nie pokaze, ewentualnie cycki. I uwierz facet nie ma instynktu zdradzania:O Nie wiem kto ci takich glupot do glowy nakladl, ale nie mial racji wiec sie uspokoj. A piszac o okazjach do zdrady jestes smieszna:D Zdradzic moze cie wszedzie jak bedzie chcial, wystarczy napalona sexi laska w pracy podwalajaca sie. bedzie chcial to skorzysta. A nie to nie. tak samo ze striptizerka. Zamknij go w domu- bedziesz miala pewnosc:)