Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SexownaYa

Oryginalny prezent - zdjęcie

Polecane posty

Witam was , Chcę zrobić fajną niespodziankę mojemu chlopakowi i szperając po internecie natknęlam się na zdjęcie typu Mozaika - Jedno głowne zdjęcie stworzone z mnóstwa pomniejszonych zdjęć . Calośc wyglada naprawde swietnie , ale mam do was pytanie , czy spotkalyscie się z czyms podobnym? Z czego jeszcze mozna odtworzyć takie "zdjęcie" ? To znaczy chodzi mi o jakies pomysły, bo w internecie juz nie znalazlam , a wydaje mnie się ze moze to byc naprawdę wszystko , bo mozna stworzyc obraz z płatków kwiatów np , albo z jakis farbowanych piasków hm ale czy są takie rzeczy do zrealizowania czy tylko w mojej wyobraźni ? Macie pomysł z czego zaprojektowac "zdjęcie" ? czy znacie jakies firmy czy strony gdzie są takowe pomysły ?

Gość Maaaaann
Wystarczy program komputerowy, który sam to robi, drukarka i ramka. Poszukaj na googlach

Mozaike mozna robic z wszystkiego, z nici, ulamkow kafelkow, z czego chcesz i sie da. Co do firm to nie wiem

hm te nici to ciekawy pomysl , w zasadzie wiem ze w teorii mogloby to byc z wszystkiego , ale kto mi to wykona hm ... sama az takich zdolnosci nie mam