Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ramtata

Pomóżcie

Polecane posty

Ludzie, co ja mam powiedzieć mojemu facetowi, żeby przestał mnie całować cały czas, ciągle tylko to chce robić.No mnie po prostu już szlag trafia. Lubię się z nim całować ale BEZ PRZESADY. To już przekracza wszelkie granice. jesteśmy już dość długo razem i myślałam, że z czasem mu przejdzie, ale nic z tego. :( On ciągle tylko chce się całować. I to wszędzie: na ulicy, w sklepie, u jego rodziców.....no bez jaj, ale nawet u nich przy obiedzie -.-, co mam mu powiedzieć, żeby go nie urazić? Jutro się spotykamy i chciałabym już mieć to za sobą. Doradźcie coś.

No, ale na początku to było fajne, a teraz to już mnie zaczyna dobijać...Głupio się tak czuje :(

Gość Ada-85 czy jakoś tak
trudno cokolwiek doradzić, asertywna bądź i tyle. Przestrzegaj swoich granic. Gdyby chciał się z Tobą kochać co godzinę przez 7 lat to też byś mu pozwoliła? Trzeba mieć w związku coś do powiedzenia. Nawet, gdybyś go uraziła, to co z tego?? (Zresztą on na pewno nie chciałby robić czegoś, czego ty byś nie chciała, ale póki mu tego nie powiesz, to nie moze tego wiedzieć)

Gość głupia zagwozdka
uczul go na to, że w miejscu publicznym, zwłaszcza przy rodzinie to kompletny brak kultury i szacunku

A swoją drogą trzeba mieć trochę kultury. Jak twój facet nie umie się zachować przy rodzicach, to może chociaż Ty byś umiała. Z całym szacunkiem, trochę w towarzystwie trzeba umieć się zachować.

Gość taka studentka z Krk
a ile macie lat?

słońce co tu poradzić naprawdę mówiąc kolokwialnie" widziały gały co brały" to znaczy widocznie on lubi pocałunki i to mu nie przejdzie :) skoro do tej pory nie przeszło :) a w związku najważniejsze jest komunikowanie swoich potrzeb - rozmawiałaś z nim ?? mówiłaś mu co czujesz??

Ciekawe, co oni sobie myślą na Twój temat. Wiadomo przecież, że Ci nie powiedzą. Pewnie mają więcej kultury.