Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maminka85

poleccie dooobry krem nawilzajacy

Polecane posty

Gość maminka85

Zawsze mialam dosc sucha cere, zwlaszcza na piliczkach + strefa T, ale zima a zwlaszcza niedawno zakonczona ciaza jeszcze bardziej ja przesuszyly. Poleccie jakis dobry krem w rozsadnej cenie. W drogerii pólki sie uginaja ale nie wiem co warto wziac

Gość izkkka
Cetaphil MD.

Gość maryna_867
Może olejek arganowy? Ma uniwersalne zastosowanie i pewnie dla malucha będzie dobry. Kosztuje może i więcej niż 8zł ale też na dłużej go będziesz mieć. :)

Gość ja używam waxu
naprawdę dobry nawilżający krem : Physiogel - do kupienia w aptece

Polecam krem oeparol z wiesiołkiem- kondycjonująco nawilżający- kupisz go w aptece za ok. 15zł Jest rewelacyjny, a uwierz mi używałam różne kremy od pharmacerisa, iwostin(totalna porażka), ziaja(zapychał pory), lirene i AA...

Gość 172cm wzrostu
Ja polecam Cellia-kolagen +algi. Niedrogi 6zł, a świetny. Półtłusty, z tej samej serii-też.:D

Gość lalalalalanananana
podobno oeparol pod oczy jest rewelacyjny, ale sama go nie sprobowalam choc mam zamiar :) tez mam sucha skore, uzywalam super hiper nawilzajacych kremow, ktore jeszcze bardziej wysuszaly mi skore, dzis kremuje twarz zwyklym kremem nivea

Bo tak naprawde to kremy najprostrze,czyli te ktore maja jak najmniej skladnikow w sobie sa najlepsze,a krem nivea do takowych wlasnie nalezy :) Uzywam go odkad pamietam cere mam bardzo ladna,jestem juz troszke "wiekowa" ale puki co zmarszczki zadnej.Nigdy nie zmienie tego kremu.

Gość zadbajocialo.pl
witam. najlepsze efekty w nawilżeniu skórzy osiągniemy stosujac KWAS HIALURONOWY.Prosze się nie bać słowa kwas. Kwas hialuronowy jest substancją biozgodną (nie wywołuje żadnej niekorzystnej reakcji po zastosowaniu - podraznienia, alergie, zaczerwienienie, pieczenie). Stężenie kwasu hialuronowego w kosmetykach nawilzających to zaledwie 0,001% - 0,01%. A mozna kupić kwas o stężeniu1%. Doskonale nadaje się do stosowania bezpośrednio na skórę lub też jako dodatek do wszelkiego rodzaju maseczek, kremów i balsamów. wiecej informacji http://zadbajocialo.pl/kwas-hialuronowy-duzy-130ml-nawilzadotleniawygladzaredukuje-zmarszczki-p-37.html

Gość bikbok
Nivea i nasza polska Dermika są bardzo dobre. Dodatkowo polecam na noc kilka razy w tygodniu stosować olej kokosowy albo arganowy czy jaki wam tam przypadnie do gustu. :)

A ten Nivea to jaki konkretnie używacie? Czy to chodzi o ten najzwyleszy w granatowej płaskiej metalowej puszcze? Ja się po nim świecę niestety .... A ktoś próbował kremy Tołpa? Zamówiłam własnie z internetu i czekam na przesyłkę.

Gość bikbok
Ten różowy albo niebieski w szklanym słoiczku.