Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MichałekNiedowiarek

Pytanie do pań-BDSM wolicie dominować czy być zdominowane ?

Polecane posty

Niedawno z dziewczyną rozmawiałem na ten temat a raczej ona wspomniała.Oczywiscie nie powiedziałam i tego wprost ale ona zawsze tak mówi gdy czegoś chce.Pojechała wczoraj do mamy i wraca w sobote wieczorem.Wziąłem się za przygotowania i chcę jej zrobić niespodzianki ponieważ wiem jak ona to kocha.Nie wiem jednak czy mam wystąpić w roli jej sługusa czy być może mam czekać na nią z batem i dać jej kilka lekcji.Myślałem o tym i z jednej strony jest ona starsza i to ona lubi kierować w domu więc myslę że powinienem być jej sługusem.Z drugiej strony jestem mężczyzną i zastanawiam się czy ona może marzyć o prawdziwym mężczyźnie który da jej klapsa i pokaże kto tu rządzi.Mógłbym z nią pogadać ale to popsuło by niespodziankę a ona pewnie na coś liczy.Chciałbym byscie wypowiedziały się w tej sprawie wiem że o gustach się nie dyskutuje ale w końcu jesteście kobietami więc może znajdzie się dla mnie jakaś rada. Z góry dziekuję za pomoc ;)

Ja w związku nigdy nie jestem uległa, na równi lub dominuję, a w łóżku raz zdarzyło mi się być zdominowaną i bardzo mi się podobało :)

Gość Ja wolę dominować
Ale to co my wolimy na pewno nie powie ci tego co ona by chciała.

zaciągnij ją do łóżka, bez słów, jak tylko przekroczy próg ;)

to że pójdziemy do łóżka jest wiadome bo odkąd przeżyłem z nią swój pierwszy raz robimy to dosyć często a jak jej nie było 2 dni to wiadomo :)) Jednak ja wiem że ona się napaliła na BDSM bo oglądała pewien film nie za ostry a fajny mnie to również zakręciło i ona zawsze jak czegoś chce nie powie do mnie wprost-moze zrobimy cos takiego- tylko wspomni np.-hmm marzenie- albo - zazdroszćze tej dziewczynie- i odejdzie od komputera :) Nie wiem jednak czy mam klęczeć jak jej wierny sługa gotowy na wszystko czy dać jej klapsy i rozkazać maszerować do tego pokoju ;pp Ale dziewczyny nie chcą się wypowiedzieć :(

Zdecydowanie zdominowana:) Od zawsze byłam uległa :P to mnie kręci:)

Gość biancaneve
ja dominuje... ale od czasu do czasu lubie zamienic sie rolami.

Emm nie ma o czym gadac ja przygotowałem kolację i kąpiel a jak się okazało na resztę zabaw ona była już przygotowana.Co najdziwniejsze oberwało mi się z lekka ale podnieciło mnie to niesamowicie :) Jednak to ona przejęła kontrole :p

Gość gość
A to zależy od nastroju :) Czasami wolę dominować, a czasami być zdominowana :) Generalnie lubię BDSM, często kupuję fajne gadżety erotyczne, np. tutaj http://skleperotyczny.eu/ i nasz seks nigdy nie jest nudny :)