Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ech......................

Jakis bezrobotny grafik na kafe???

Polecane posty

Bo nikt mi się nie chce podjąć projektu :( Grafika na cv + wizytówka Materiałów dostarczę ile kto tylko chce. Problem jest taki że najlepiej by było stworzyć grafikę przenikającą z 3 dziedzin Biologia Elektronika Sprzęt medyczny. Chodzi o stworzenie grafiki w tym stylu http://www.shopix24.com/media/catalog/category/gagets.jpg Zwykłe 3 rozdzielenia sobie sam potrafię zrobić. Ale wtedy brak w tym jakichś obramowań czy czegoś. Jeśli zrobię w ten sposób wtedy nie mam jak tego przerobić na cv. Analogicznie do tego http://images02.olx.pl/ui/5/90/29/1271253970_87868129_4-kreatywne-cv-graficzne-Uslugi-1271253970.jpg Reszta jak na moich szybkowzorach. PRZOD http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c48371e6551da206.html TYŁ http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/a7f0ecf61a7b4062.html Mając grafikę zmienić na cv http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bb44f3774bb2644a.html

Gość usankasasanka
a gdzie cycki?

dobry podszyw :) NIE JEST ZŁY

Gość lopae
nie ma cycków - nie ma roboty 🖐️

Gość jest noc ,więc mi sie nie
chce wymwslac - dam ci tylko rade , jako plastyczka . Stara prawda - mniej znaczy wiecej. Nie musiesz miec WSZYTSKIEGo i to tak dosłownie, bo robi sie cricoland.Owszem, moznaby popracowac nad jakims jednym wspolnym symbolem- ale to nie tak hop=siup. Jak dasz tyle symboli na raz ( nawet graficznie uporzadkowanych to wizytowka bedzie wygladac niepowaznie. Ludzie moga pomyslec, ze sie ich uwaza a kretynow lub przdszkolakow, przedstwiajac wszystko dosc nachalnie pismem obrazkowym.

Gość ech...................... ech
same brudne cweluchy

Mam koleżankę graficzkę - webmasterkę, jest naprawdę niezła, robiła mi stronę internetową którą wszyscy się zachwycają. No i jest niedroga ;)

Gość ech...................... ech
a ja największy :classic_cool:

tak niestety musi być tzn nie musi ale chcę :) Tył z adresem jest przecież niemal czysty. Chodzi o ładny przód wizytówki i jednocześnie niemal identyczną grafę na cv.

ale w tym tyle tez jest o wiele za duzo lopatologii, zwlaszca ten "stwor na klozecie".To cos jak kobieta pracujaca, co zadnej pracy sie nie boi. I niepotrzebne ograne haslo o tym co kiedy zalatwiasz. Naprawdę wieksze zaufanie wzbudza i swiadczy o profesjonaliznmie prosta wizytowka zwyszczegolnieniem specjaliacji - jakis maly akcencik graficzny mile widziany. Mozesz tez zostawic granatow- zelono- białakolorystyke, bedzie sie "biologicznie" kojarzyc.

Gość bez-na-dzie-jka
straszny bajzel, niestety taka wizytówka jest centralnie o niczym i wylądowałaby u mnie w koszu z innymi ulotkami...ani to to ładne ani kreatywne. te twoje projekty to się nadają może na pracę domową w szkole podstawowej :O

jak bys nie zauwazyla to rys pogladowy wykonany w 20 min. Poszukuje po prostu kogos kto scali 3 grafiki w jedną ładnie z kunsztem. Reszta zostaje tylko do wygładzenia a raczej zrobienia :) Ale to moge sobie zrobic sam

jak się scali 3 grafiki to i tak wyjdzie cos na ksztalt szkolnej gazetki sciennej. Nadal to nie temat na wizytowkę. Pokazywanie na sile wszystkiego to naprawde sorry - chwyt tani i prostacki. Chyba chcesz miec elegancka wizytowke?

Wyjdzie coś na kształt paska i będzie ok. Denne wizytówki imie nazwisko i jedna grafa nie dzięki

Gość ech...................
PODNIOSĘ BO MOZE DZIS SIE JAKIŚ GRAFIK ZNAJDZIE

A ponoc bezrobocie w polsce jest

Gość psfdsdfssfd
Jaki budżet i na kiedy?

Gość CDRGS x5
Nie ma najwyraźniej bezrobotnych ;) Sam złap za Corela czy Adobe Illustratora - i do dzieła :P

Gość Dorabiam sobie
Za ile? Dodam, ze mam pewna baze zdjec z roznych dziedzin

Samemu mogę sobie powycinać "ładnie" zdjęcia podobnie jak tu na szybko. A zrobić takiego przejścia płynnego jak podałem na rysunku...... nie potrafie. Podaj cene i termin. Chętnie z drukiem.

Gość seeker84
a ile płacisz?

Gość Dorabiam sobie
p.s. i moge zrobic dopiero w tyg. bo na week mam denny komputer. Na pewno nie w poniedzialek. Nie jestem bezrobotnym grafikiem. Musi byc bezrobotny? :P Czemu sie nie chca tego podjac?

Ogloszenie jest od tygodnia na oferii. Kazdy wklejał że proszę się skontaktować a jak doczytał że chodzi o stworzenie czegoś takiego to nie nie mamy czasu itd albo wprost żę nie potrafimy http://www.shopix24.com/media/catalog/category/gagets.jpg

Gość seeker84
pewnie masz zjebana opinie ze szukasz grafika za bułke hehe

OD razu odpowiadając na pytania. Grafikę "passion " mam najwyżej się przekonwertuje na wektorowke. Ale przy takim powiekszeniu moze byc. Serce z prawej wraz z tłem jest. Napis biologia tez. Pełno ewentualnych jpgow na to 3 stopniowe przejscie moge wyslac. Na 2 ga stronę wszystko tylko czcionkę wkleic co najwyzej. Po prostu cała filozofia w stworzeniu płynnego przejscia. Wtedy dodajesz łuk u góry, napis curiculum i gotowe. http://oferia.pl/zlecenie/item320781-kreatywne-cv-projekt-banera?utm_source=powiad&utm_medium=email&utm_campaign=219&user=438033

Gość Dorabiam sobie
Z tego co rozumiem to dostarczasz obrazki, trzeba obrysowac, wtopic w tlo + ew. zmienic w jedna kolorystyke. To jakim cudem nie potrafia zrobic? :D

Raczej większość pseudo grafików potrafi tyle co ja czyli powycinać i powklejać :)

Gość psfdsdfssfd
Haha, stówa wraz z drukiem wizytówek za zrobienie kupy pod dyktando :D Nie, dzięki :)

Gość Dorabiam sobie
Tzn jesli to sa te materialy i masz je tylko jako bitmapy sa troche chu... :) nie przekonwesrtujesz na wektorowke albo inaczej to nic nie da, schemat trzeba od nowa walnac. Tlo mam cyfrowe dobrej jakosci, ale wciaz pytamy o cene :) i czy ma wygladac kijowo czy dobrze :D

Gość *Ola1981*
Czytam, czytam i troszkę się pogubiłam - chcesz mieć identyczny układ elementów, jak na Twoim szkicu, tylko z solidniejsza obróbką? Przecież to kilka minut zabawy w Corelu o.O