Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fayrouz

zaginiony Polak na morzu arabskim

Polecane posty

Jego koledzy ładnie piszą na forum KITEFORUM np teksty "dlaczego czarnuchy nie biorą się do roboty". Nie dość, że pojechał na własne ryzyko to jeszcze pretensje i obrażanie ludzi. Jakbym to przeczytała na miejscu arabów to bym palcem nie ruszyła ! Co za chamstwo to towarzystwo !

Gość taki jeden ktos
szkoda go, jeszcze wczoraj ogladalem z nim wywiad a dziś o...

szkoda jak każdego człowieka, ale to sytuacja na własne życzenie

Gość mikadoo
Taa na wlasne zyczenie. To ty wroc na kanape do swojej paczki chipsów. Tam jestes calkowicie bezpieczna.

Gość Elżunia z Sadyby
Jakie czarnuchy? :O W Egipcie i Arabii saudyjskiej nie ma murzynów tylko araby :O A na morzu CZERWONYM to było, Arabskie jest dalej.

Nigdzie nie jestem bezpieczna, ale nie porównuj wypadku w domu czy w pracy do jakiś głupot nikomu nie potrzebnych. No ale o.k jego sprawa co robi sobie z życiem tylko po co lekarzom i służbom zawracać głowę ? Może będą potrzebni matce lub dziecku ? Eh..

Gość to rekiny miały ucztę
co on pływać zapomniał ? a może kapoka nie zapiął ? szukał guza to go znalazł ! :D

Jeśli uda im sie go uratowac to do końca zycia powinien płacic za akcje ratunkową. tak samo jek te mysliciele co idą w grudniu na Rysy w trampkach i potem zdziwienie. Wysokimi karami powinno się uczyć ludzi odpowiedzialności skoro im wyobraxnia szwankuje. To samo z waśniewską. Chuj może i to był wypadek ale za ta szopke i stawianie całej polski na bacznośc powinni jej przyjebac taka kare żeby drugi raz próbowała sie zabic

Dokładnie. Panna katarzyna przebimbała 450 tys i to pewnie zaniżone koszta.

Gość mikadoo
a teraz sie zastanawiam czy takie rozumowanie wynika z zazdrosci ze ktos w zyciu ma ciekawiej a nie tylko praca i rachunki? (odnosze sie wylacznie do zaginionego Polaka a nie K. Waśniewskiej).

@ 09:44 mikadoo już ciebie uświadomię i nie myśl tyle bo ci żyłka pęknie ! jestem instruktorem nurkowania swobodnego z licencją międzynarodową ! :P :D 🖐️ :classic_cool:

"a teraz sie zastanawiam czy takie rozumowanie wynika z zazdrosci ze ktos w zyciu ma ciekawiej a nie tylko praca i rachunki?" I jak widac potem za to jego ciekawe zycie płaci całe społeczeństwo

Gość mikadoo
Tak placi. Przynajmniej na cos te pieniadze spozytkuja. A placic i tak musisz czy chcesz czy nie. A jak sama bedziesz potrzebowac pomocy, to zobaczysz jak wszyscy sie pala do pomocy. Nawet na pogotowiu spytaja czy nie mozesz sama przyjachac.

Tiaaa.. a jego mądrzy koledzy jeszcze wyzywają miejscowych od arabusów, czarnuchów itp bo nie polecieli w nocy na swój koszt w ich świąteczny dzień szukać takiego ! To jest szczyt ! Zazdrość ? Nie dziękuję :) Nie trzeba mi takich doznań. A jak zapragnę to skoczę na główkę z wieżowca, żeby niepotrzebnie nie angażować niewinnych ludzi do takich akcji.

Gość mikadoo
Tiaaa.. a jego mądrzy koledzy jeszcze wyzywają miejscowych od arabusów, czarnuchów itp bo nie polecieli w nocy na swój koszt w ich świąteczny dzień szukać takiego ! To jest szczyt ! Tego nie skomentuje bo nie ma czego doprawdy.

Zrozum róznice między nieszczęściem niesprowokowanym przez poszkodowanego a nieszczęciem na własne zyczenie. Dlaczego mam płacic za akcje ratunkuwą np. dla jakiegos debila. który w roztopy wlazł na lód??? Nie wiedzial koorva jak to sie może skończyć?

Chcecie to sobie pływajcie na tratwie dookoła świata ale ubezpieczyć się po pierwsze albo zorganizować na miejscu pomoc na własny koszt i hulaj dusza. Wtedy mnie to nie interesuje.

Gość mikadoo
Dlaczego mam płacic za akcje ratunkuwą np. dla jakiegos debila. który w roztopy wlazł na lód??? Nie wiedzial koorva jak to sie może skończyć? Czy myslisz ze jak tej akcji nie bedzie, to ktos ci zwroci pieniadze pod koniec roku bo nic sie nie dzialo? Wszyscy siedzieli grzecznie w domu nie prowokowali wypadków.

radio zet podało że jego gps wysłał o 9:00 sygnał SOS pewnie jeszcze żyje !

"Czy myslisz ze jak tej akcji nie bedzie, to ktos ci zwroci pieniadze pod koniec roku bo nic sie nie dzialo? Wszyscy siedzieli grzecznie w domu nie prowokowali wypadków." Nikt nie zwróci ale ktoś inny może tej pomocy potrzebować ! Nie rozumiesz tego ???!!!

Gość mikadoo
Mam nadzieje. W koncu to nie pierwsza jego taka przeprawa.

Dokładnie. Sa ludzie naprawde potrzebujący, którzy dostali po dupie od losu i ima sie bardziej nalezy niz jakims bezmózgim debilom. Zamiast ratowac kretyna lepiej żeby kilka matek z naprawde chorymi dziećmi dostało pomoc

Gość mikadoo
Nie, nie rozumiem. Nie rozumiem czemu jego zycie jest mniej wazne od kogos innego. Czy jak ja odplyne za daleko od brzegu to juz wg. was, jestem ryzykantem i nie nalezy mnie ratowac? Czy jak jest burza i udezry mnie piorun to znak ze jestem ryzykantem bo wyszlam na zewnatrz?

Gość mikadoo
I czy matka z dzieckiem to akurat jest dobry przyklad? Rzadko widuje sie je na pełnym morzu :)

No chora osoba. Dla każdego NORMALNEGO człowieka ważniejsze jest życie faceta, który ciężko zarabia na życie nie wiem .. na budowie czy matki z małym dzieckiem niż za przeproszeniem wariata, który na własną prośbę prosi się o problemy. Czy ja rozmawiam z dzieckiem czy kolejnym miłosnikiem mocnych doznań ?

Gość mikadoo
Tak tylko ze u nas nie dostanie matka z chorym dzieckiem tylko pieniadze pojda na premie dla prezesów i dyrektorów.

Uderzenie pioruna, złamanie sie gałęzi, która walnie Cie w głowe czy złamanie nogi na sliskim chodniku to nie to samo co włażenie na środek zamarznietej zatoki puzkiej, paradowanie po tatrach w klapkach czy wyprawa na materacu do szwecji i nie udawaj, ze nie widzisz róznicy

Gość mikadoo
Wedlug twojego schematu: zmiana warunków na morzu. On nie wezwal sos bo mu sie juz plynac nie chcialo.