Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracujący człowiek

sex dzień przed okresem

Polecane posty

Gość pracujący człowiek

Hello, obok mnie leży moja sexowna kobitka, chciałem niej wybić poranny spacer, nie mam zabezpieczenia, ale ryzyko chyba jest małe co nie? Bo ona też się nie zna kiedy jest najmniej płodny czas.

jak niewie to niech sie nie bzyka a plodny dzień może być każy

Gość barddottka
"chciałem niej wybić poranny spacer" Co to znaczy? :o Szanse są fifty fifty wg mnie, bo nie ma pewności, że jutro dostanie ten okres, więc ryzyko duże.

Gość a skąd wiesz że jutro bedzie
okres. Może się go jutro spodziewać ale to nie znaczy że jutro będzie. w większości przypadków jak się spodziewamy miesiączki w jakimś czasie to ona wtedy nadchodzi ale czasami nie i wtedy łatwo o wpadkę. Jak się dziewczyna nie obserwuje i nie wie kiedy ma dni płodne to ryzyk fizyk.

Gość sdfgsgfsgdsgdfgdfg
szanse przed okresem na ciaze sa rowne zeru,ok, nie sluchaj innych wypowiedzi,jak dostanie okres liczac dni z okresem plus minus 7 dni, po tych 7 dniach musicie uwazac, wtedy sa plodne ,ktore trwaja tez okolo tygodnia

"szanse przed okresem na ciaze sa rowne zeru" JEŚLI dostanie okresu w tym czasie kiedy się go spodziewa. "jak dostanie okres liczac dni z okresem plus minus 7 dni, po tych 7 dniach musicie uwazac, wtedy sa plodne ,ktore trwaja tez okolo tygodnia" A to już kompletna bzdura i granie w totolotka, tyle, że tutaj szóstką będzie trafienie w dni niepłodne. :D 🖐️

Gość a skąd wiesz że jutro bedzie
7 dni przed okresem to się zgodzę chociaż też nie zawsze, ale nie wiadomo kiedy okres dostanie. 7 dni po okresie dla znacznej częściej kobiet to najbardziej płodny okres.

Gość anonimow
Witam ! Mam pytanie, kochałem się z dziewczyną dzień przed okresem, bawiła sie moim przyrodzeniem aż do wytrysku, wtedy weszłem w nią i jak doszła to przestaliśmy(nie spuściłem się w niej), na drugi dzień dostała okres lecz po 5 dniach rano kręciło się jej w głowie i jak ona to powiedziała "miała nogi z waty" tzn, miękkie, czy może być w ciąży ?

Gość anonimow
ale jest duże czy małe prawdopodobieństwo że zaszła w ciąże ?

Gość agiew
Jak nie wie kiedy ma dni płodne to niech sobie kupi np mikroskop owulacyjny. albo ty jej kup. To nie jest drogie a nie będziesz już się zastanawiał czy może zajść w ciążę czy nie. Ja akurat używam afrodyty.