Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasnie pani oswiecona

dukan, kopenhaska, 500kcal, kwasniewski-refleksja

Polecane posty

Gość jasnie pani oswiecona

Głupota. Te diety rujnują zdrowie wcześniej czy później. Byłam tak zdesperowana, że już miałam brać się za tego dukana, bo przecież wszyscy na nim pięknie i szybko chudną. Zaczęłam 2 tygodnie temu-jem mniej i po prostu zdrowo-dużo warzyw, ryb, kaszy, chudego nabiału, wody. Ale co NAJWAŻNIEJSZE-i myślę, że dzięki temu widzę tak spektakularne efekty w postaci znikomego już cellulitu i boczków-codziennie na piechote 3 km z pracy, wszędzie gdzie się da na piechotę, szybkim marszem. Czasochłonne, owszem, ale po 9,10 godzinach za biurkiem naprawdę warto. No i 3 razy w tygodniu dodatkowo siłownia. Szkoda , że tak późno odkryłam, ze najważniejszy jest ruch. W sumie pewnie każdy to wie, tylko lenistwo jest silniejsze!

Gość haaaaaaaaaaaaaaaaaaha
ale nas oswieciła jasnie pani

Gość a ja dzis
a ja sie nie zgodze:)Byc moze ruch jest najwazniejszy, ale dla Autorki.Róznie jednak bywa, ja schudłam 10kg kompletnie bez ruchu.Swoje doswiadczenia opisałam przed chwilą w watku ile dzis zjadałam czy jakos tak:)Kolezanka porpsiła, to jej opisałam szczegółowo:)Więc mozna i tak:)Z całą pewnoscią najlepiej połączyc jedno z drugim, ale jesli ktos nie moze cwiczyc to i dla niego jak najbardziej jest nadzieja i ja jestem tego najlepszym przykładem:)Tylko chciec:)ZADNYCH GŁUPICH DIET.