Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczotka tttt

ma ktoras z was ta szczotke ??

Polecane posty

Gość szczotka tttt
i jeszcze jedno znalazlam na all wczoraj olej kokosowy czysty 100% i widze ze ma zastosowanie zarowno spozywcze jak i pielegnacyjne np. jako odzywka do wlosow . I zastanawiam sie czy dla dzieci taki rowniez sie nadaje ???

Gość szczotka tttt
i jeszcze jedno znalazlam na all wczoraj olej kokosowy czysty 100% i widze ze ma zastosowanie zarowno spozywcze jak i pielegnacyjne np. jako odzywka do wlosow . I zastanawiam sie czy dla dzieci taki rowniez sie nadaje ???

Gość szczotka tttt
uppppp

Gość polecam .
swietna i jak najbardziej dla dzieci

Gość żałosna reklama
:O

Gość wwrrr
Mam tangle teaser i jest fajny, jesli nie jest to dla Ciebie jakis ekstra wydatek, to polecam. Olej kokosowy do wlosow tez mialam, chyba bardziej mi sie podobal uzywany do kapieli, jakos szybko zniechecilam sie - z lenistwa - do uzywania go do wlosow, ale duzo slyszalam dobrego o nim.

Gość szczotka tttt
a jaka jest roznica pomiedzy rozczesywaniem wlosow ta szczotka a tradycyjna ? Czy faktycznie bezbolesnie i idealnie rozczesuje wlosy ??? Musze sie upewnic przed zakupem poniewaz ona kosztuje 50zl ponad z wysylka wlasnie ;) Chce kupic ja glownie dla dziecka by ulatwic rozczesywanie i ograniczyc przy tym dyskomfort ;)

Gość szczotka tttt
nie nie to nie reklama a zwykle proste pytania ;)