Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ocknelam sie

jestam gruba!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ocknelam sie
tez myslalam o takiej podobnej grze ustawiasz trening i masz cos jakby osobistego trenera ktory cie motywuje. niestety przygode z odchudzaniem bede mogla zaczac nie predzej niz za 2 tyg,teraz mieszkamy z rodzicami i niestety nie moge kupic jedzenia tylko dla siebie jak ja sie ne moge doczekac przeprowadzki

Właśnie przez bardzo długi czas nie miałam z kim zostawić syna. Znaleźliśmy siłownię bardzo blisko nas, z dostępem 24/7. Zdarzało mi się iść o 6 rano, nieraz o 22 wieczorem. Teraz jest łatwiej, bo syn zaczął przedszkolei zorganizowaliśmy się inaczej. Szczerze mówiąc rower stacjonarny raczej niewiele tu pomoże, też miałam bieżę w domu, nic to nie dało. By palić tłuszcz trzeba się naprawdę wymęczyć.

Gość ocknelam sie
hmm,przed slubem duzo zrzucilam dzieki rowerowi,narazie jednak to m tylko pozostaje i oczywiscie dlugie spacery z corka jak tylko pogoda bedzie wiosenna dzis taka jest

Diety Dukana nie polecam. Poza efektem jo-jo jest bardzo nbiezdrowa dla organizmu. Przejdź na zdrowe odżywianie, chudnij zgłową. Organizm potrzebuje wszystkiego, tłuszczy też, ale w odpowiednich ilościach. Bez ćwiczeń i zdrowej diety niczego nie osiągniesz.

Gość ocknelam sie
dziekuje magda, korbietta miala ciekawy patent na odzywianie, ja uwielbiam brokuly kalafiorr i mieso z kurczaka wiec z tym nie bede miala problemu

Gość ffggfgfg
to po co tyle żresz

Gość ocknelam sie
komentarz jak powyzej jest nie na miejscu,nie takich rad oczekuje dlaczego sa tacy zawistni ludzie

Gość kobrietta
ocknęlam się - noo trza się wciąć za diete, nie ma rady, wiosna idzie! ale już sobie daruje wszystkie diety, bo samo ich slowo wywołuje u mnie jakiś dziwny odruch że muszę jej trzymać, muszę szybko chudnąć, bo jak nie to tracę motywację. Koniec z tym. Zmieniam odzywianie, jem to co lubie ale odchudzone i zdrowsze, więcej warzyw i owoców i chce się tak odżywiać zawsze, a nie tylko na czas diety a potem jo-jo. Muszę nauczyć się ćwiczyć ale zawsze i codziennie przez cale życie, bo to na starość też zaowocuje że będe sprawna i gibka ;) aaaa i w tym samym czasie zaczęłam ćwiczyć mięsnie kegla. jak mam się lepiej czuć to i w sferze intymnej też, choć nie narzekam, ale zawsze jak może być lepiej, to czemu nie? :) powodzenia! życzę wszystkim odchudzającym się a sobie zwłaszcza! ;)

Gość ocknelam sie
ja po ciazy zrobilam sie hmm za ciasna przy kazdym zblizeniu z poczatku jest za ciasno nie wiem jak to wytlumaczyc;-)

Gość mozliwe to??
to schudnij jaki problem