Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KREATORKAA

DO ZNAWCÓW PSÓW!!JAKĄ RASE DO PILNOWANIA??

Polecane posty

Gość KREATORKAA

ZACZYNAMY BUDOWE DOMU , W DZIEN ZAWSZE KTOS BEDZIE NATOMIAST NA NOC BEDZIEMY WYJEZDZAC OK 30 KM , MAMY JEDNEGO PSA OWCZARKA NIEMIECKIEGO KTÓRY TAM BEDZIE NA STAŁE , CHCEMY WZIAC JESZCZE JEDNEGO PIESKA ZE SCHRONISKA , ZEBY I NASZEMU BYŁO RAZNIEJ I ZEBY DOBRZE PILNOWAŁ , TYLKO JAKIĄ RASE POWINNISMY WZIAC? MAMY TEZ MAŁE DZIECI WIEC CHCIAŁABYM ZEBY BYŁY RACZEJ PRZY TYM PSIE BEZPIECZNE... przepraszam za caps

Gość jateztakchce
Owczarek berneński jest super do pilnowania ,jest łagodny,ale groznie wygląda ,uwielbia dzieci tylko rasowy jest niestety drogi .Jak masz owczarka niemieckiego to może taką sama rasę

Gość KREATORKAA
no własnie tego sie boje że psy mogą nam otruć , chociaż nasza owczarka jest mało ufna , raczej nie przyjmie od obcego jedzenia, kurcze co tu robić????

Gość jateztakchce
No i masz kłopot bo owczarek też nie może za długo być sam ,niestety ta rasa najlepiej czuje się w towarzystwie człowieka,albo innego psa

Gość KREATORKAA
ona bedzie sama tylko na noce , my całe dnie tam bedziemy przebywac , ale strasznie ja kocham i boje sie ze zrezczywiscie ktoś jej cos zrobi , ale z drugiej strony tam jej bedzie lepiej niz z nami w ciasnym bloku...

Gość jateztakchce
najlepiej jak zaprzyjaznisz się z sąsiadami ,oni są najlepsi do pilnowania.Ja tak mam ,że jak wyjeżdżam to mi nawet kwiaty podlewają :D

Gość crossy66
bernardyn

Gość gorąco polecam
owczarka świętokrzyskiego :)

Wykup se ochrone w solidzie to będzie taniej a jak chałupe ktos ci bedzie chciał zrobic to psa otruje i taki bedzie finał

Gość p. anna karenina ;
na złodzieja najlepsze jest ubezpieczenie, bo jak chcą to i tak Cię okradną :)