Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darunia88

czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość darunia88

Witam mam takie troche głupie pytanie dziewczyny! Kochałam się w sobote w nocy z chłopakiem i niestety pękła nam gumka i wszystko zostało w środku...ale w poniedziałek dostałam okres.i mam pytanie czy to możliwe żebym zaszła w ciąże?okres miałam normalnie tydzien, ale boje sie ze teraz nie dostane okresu bo wtedy był za krótki czas żeby organizm się zorientował. czy to możliwe jest?czy z okresem wszystko wyleciało?dzikei za odpowiedz pozdrawiam

Gość moik
nie ma ciąży.

Gość darunia88
no właśnie ciągle się ryje bo niby miałam okres ale plemniki słyszałam że mogą trochę przetrwać...

No i co z tego, że mogą trochę przetrwać? :o Jeśli dostałaś okres dwa dni po stosunku to podczas stosunku miałaś dni niepłodne, więc nie mogłaś zajść w ciążę.

Gość darunia88
no wiem powinnam mieć niepłodne dni, ale ja to sobie jakoś wkręcam i teraz to mnie brzuch boli, to piersi i wkręta...

Gość my ding ding dong
na przyszłość jeśli gumka pęknie to leć po tabletkę 72h, wtedy nie będziesz miała takich stresów

Gość kljlkljkl
brzuch cie boli i piersi bo zblizaja ci sie dni plodne i owulka, albo juz masz,w ciazy nie jestes

Gość darunia88
No też racja tylko że właśnie miałam w głowie, że to niepłodne dni przed okresem i dlatego nie poszłam do gina

Gość gfd
"czy z okresem wszystko wyleciało?" ale macie pojecie :| szok :|

Gość darunia88
No co:p

Gość olala24
Witam ponownie dziewczyny! Dość dawno mnie tu już nie było! Mam do was takie pytanie, czy z gumki może górą uciec nasienie? Już tłumaczę skąd takie pytanie. Mój facet ostatnio kupił jakieś inne gumki z jakimś dodatkowym nawilżaniem czy czymś takimi w czwartek podczas "zabawy" nagle coś wyciekło spod gumki górą. I zastanawiam się czy mogła to być ta substancja nawilżająca czy właśnie plemniczki w białej mazi. Zastanawiam się czy taka sytuacja jest możliwa i czy mogę spodziewać się że za 9 miesięcy zostaniemy rodzicami. Co prawa nie panikuję bo w sumie mogła bym być już mamą, ale mój facet troszkę się tą sytuacją zdenerwował i chce żebym po 2 tygodniach zrobiła sobie test. Jak myślicie dziewczyny? Ma się ten mój mężczyzna czym denerwować?

Gość darunia88
Wydaje mi sie ze była to ta substancja nawilżająca i twój śluz mało prawdopodobne żeby były to plemniki i górą wyleciały...głowa do góry!

Gość darunia88
Dziewczyny czyli myślicie że u mnie zapłodnienie było niemożliwe?fakt w dobote sex a w poniedzialek okres to ja już sama nie wiem może dopiero teraz nie dostane okresu...

Gość malinka991
darunia88 - kolezanko, nie jesteś w ciazy i nie wkręcaj sobie :P skoro po 2 dniach dostałaś okres to już nie musisz nie martwić, bo i tak przez te 2 dni nie byłaś płodna:)

hey dziewczyny, mam normalnie schizy ze jestem w ciązy, błagam pocieszcie mnie, że sobie to wmawiam otóz moja sytuacja wygląda następująco: Okres dostałam około 7/8 lutego, gdy miałam już końcówkę okresu(praktycznie go nie było) czyli 15/16 kochałam się bez zabezpieczenia- stosunek przerywany. 26 zauważyłam brązowe upławy, później zmieniły się one na białe i przezroczyste. Dziś mnie zaczął boleć brzuch mniej więcej na wysokości pępka. Dodam że mój cykl trwa 30/32 dni. Jakie są szanse że to ciąża?

Gość darunia88
a doszło do wytrysku w tobie?brzuch cie boli napewno nie od ciazy za wczesnie na takie objawy

Gość darunia88
ktoś się podszył pod mój nik powyżej wypowiedź nie pisałam ja...jak widać to ktoś kto nie ma za grosz inteligencji Boje się dlatego że dostałam okres dzien po stosunku no prawie dwa dni czyli moj organizm jeszcze sie nie zorientowal ze moze dojsc do zaplodnienia...