Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amarantowaaaa22

Napisałybyście do niego?

Polecane posty

Gość amarantowaaaa22

spotkaliśmy się raz, długo nie mogliśmy się pożegnać, potem zadzwonił, pisał (dziwne że tylko późnymi wieczorami ale pewnie jestem przewrażliwiona), mówił o spotkaniu za niedługo, a od 4 dni cisza... mam wrażenie ze pewnie pogodził sie z żoną/wrócił do dziewczyny, a ja byłam tylko chwilową odskocznią choć mówił że jest sam od dawna. Co o tym myślicie? Ja 22 lata, on 33. pewnie kolejny cwaniak mnie okłamał, a ja się zadręczam :( Może napisać do niego coś w tym stylu, że "widze że wróciłeś jednak do dziewczyny"? bo może akurat dziewczyna dorwie się do jego telefonu i chociaż będzie miał za swoje.

Gość amarantowaaaa22
chociaż w sumie to bym chętnie zadzwoniła, z nadzieją że odbierze jego dziewczyna bo jednak jestem pewna, że mnie okłamał i ma kogoś :o

Gość rozsądna099
nie . na drugi raz używałabym mózgu.

Gość amarantowaaaa22
niestety dopiero po spotkaniu pomyslałam :o co za tępa krowa ze mnie :o trudno, odbiję sobie na innym skoorwielu

Gość Byłam w podobnej sytuacji...
...nie warto dzwonić

Gość amarantowaaaa22
Byłam w podobnej sytuacji... - możesz opisac w jakiej? okazało, że koleś okłamał Cie i miał kogoś? i po co pisał bez sensu? straciłam 2 tygodnie przez jakiegoś dupka :o

Gość amarantowaaaa22
pozdrawiam środkowym palcem tylko tak się domyślam, z doświadczenia wiem, że faceci to skoorwiele :o pewnie mu się nie układało z dziewczyną, to się umówił ze mną jako odskocznią czy coś w tym stylu :o a poza tym miał różaniec na palcu, a to zawsze oznacza (wiem z doświadczenia) , że facet jest skurwysynem, szkoda że od razu się nie pożegnałam jak to zobaczyłam :0