Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghghghghg

Zbiory truskawek w anglii

Polecane posty

Gość hghghghghg
a jak dlugo byliscie?

Gość sfsffs
słonce stresuje..

Gość efwefefqwf
ja nie bylam ale znajomi jezdzili. to musieliscie miec super wysyp jak dziennie ok 30 skrzykenk rwalas hahahahaha

Gość efwefefqwf
25-30 skrzynek po 8kg i nosilas po jednej ahahhaahah ale bajki opowiadasz hahahahahahahahahaha 3 dni bys to zbierala tepa locho

Gość efwefefqwf
i jak sama mowisz - srednio rwalas nie mialas az takiej wprawy w dupe sobie mozesz wsadzic te bajeczki klamczucho zasrana

Gość sfsffs
wiecej niz 3 tys nie zarobisz . Nawet jesli bedziesz pracowac po 12 godzin dziennie .

Gość hghghghghg
jak chcecie sobie ogadac to sobie zalozcie inny topik a nie tu, bo ja zbieram informacje na temat zbiorow truskawek a nie zeby tu kogos wyzywac

Gość idiomuhd
25-30 skrzynek po 8kg i nosilas po jednej ahahhaahah ale bajki opowiadasz hahahahahahahahahaha 3 dni bys to zbierala tepa locho ja rwalam okolo 20 skrzynek bo rwalam swoim tempem i sie nie spieszylam. I nosilam do wagi po jednej skrzynce na poczatku bo mam problemy z kregosłupem a do wagi nieraz trzeba bylo zapierda.lac 500 metrow. Po tygodniu jak juz nie bolalo to nosilam dwie skrzynki kazda po 8 kg czyli 16 kg. Ty chyba cos zle zrozumialas

Gość hghghghghg
chlopak pracuje w polsce ma na miesiac ponad 2000 i chce jechac na truskawki... no nie wiem czy to dobry pomysl

Gość idiomuhd
dziewczyno co ty w ogóle piszesz??? :D nie rozumiem co w tym dziwnego??jakie bajki??

Gość efwefefqwf
tepaku jak sie zaczyna pole to masz piekne okazy potem juz coraz gorzej z tego co opisalas to niemozliwe zebys tyle rwala 20 skrzynek po 8 kg dziien w dzien przy tym noszac po jednej do wagi? wez sie nie osmieszaj jak nie mialas wprawy to zxa chuja nie moglas rwac na poczatku po 20 skrzynek do autorki - jak chcesz to jedz w truskawkach wesolo nie jest zanim dojdziesz do wprawy ale twojemu chlopakowi to sie nie oplaci

Gość efwefefqwf
JUZ JA ZNAM takich jak ty co po 100 euro dziennie zarabiali tylko po 2 miesiacach juz jakos kasy nie mieli jak do polski wrocili, bajkopisarko

Gość hghghghghg
no wlasnie nie oplaci mu sie, tymbardziej ze ma umowe na czas nieokreslony, nie chcieli by go napewno puscic z firmy bo jest dobrym pracownikiem, a tam tylko praca sezonowa a w zimie co

Gość efwefefqwf
autorko pamietaj jedno ze truskawki to pracaw polu, on zrezygnuje z tamtej roboty kolana mu wysiada czy pogoda nie dopisze i co? lepiej niech zostanie bo to bardzo ryzykowne a po 2gie facet nie zawsze ma taka smykalke do zbierania jak kobieta, truskawki jeszcze nieraz trzeba ukladac, uwazac zeby nie gniesc - to nie takie latwe jak sie wydaje

Gość biedak z POlski
a w POlandi 2zł za łubianke placą :D

Gość autorko odezwij sie
a gdzie sa te zbiory truskawek?przez jaka firme?tez bylabym zainteresowana, napisz mi na maila mirrors11@wp.pl pozdr ;)

Gość idiomuhd
efwefefqwf ale ty jestes pojeba.na !!! ciekawe jaki bym miala cel zeby bajki tu wymyslac i oszukiwac autorke tematu !! ?? Nie bylas nigdy wiec nie wiesz jak jest . Dawno nie mialam do czynienia z taką tępotą jak ty. Chyba logiczne , ze piszac : skrzynka wazyla 8 kg , liczy sie tez wage skrzynki ciemnoto !! zarobilam tyle ile napisalam w 4 tygodnie łajzo niemyta i parszywa

Gość idiomuhd
nie wierze, ze takie tępe dzidy chodza po tym swiecie ...ja pisze ile zarobilam i jak bylo a ta mi kur... z jakimis zarzutami , ze klame wyjezdza . Obca baba wie ile miałam w portfelu jak wrocilam z niemiec bo jej znajomi jej bajer cisneli nosz kur.wa niedowierzam , ze takie gnidy oddychaja tym samym powietrzem co ja

Gość Suzannaa
Ja bylam w tamtym roku pierwszy raz na truskawkach w Holandii i zbierałam srednio 2 skrzynki na godzine ( 1 skrzynka- 6kg), płacone 2euro za skrzynke, co w moim przypadku zarabialam 4euro za godzine pracy. Praocwalismy po 10 godzin dziennie, 6 dni w tygodniu, a wiec tygodniowo zarabialam 240 euro. Nie wiele, jak na zagranice, ale w polsce musialabym pracować na to miesiac. Za zakwaterowanie nie placilismy, a warunki były ok, pokoje 6 osobowe,kuchnia, łazienka. Ale jest to naprawde, ciezka fizyczna praca, kolana i kregoslup bolały niemiłosiernie pomimo mojego mlodego wieku, tj.23 lat.

Gość mafr
Ja bylem jak niewyrabiasz normy to cie zwalajom z pola i niemasz godzin i kasy praca dla wytrfalyh i zdrowyh CIERZKA HARuWA kasa taka sobie (jak pogody niema to i roboty wiec i kasy LOTERIA)

Gość gośćhhhhh
ktoś był? Bo same bajki tu piszą...