Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamaciaaaaaa

Sprzedam butelke antykolkową DR.Browns 240ml

Polecane posty

Gość Mamaciaaaaaa

Użyłam jej 3 razy ale córka woli jednak inny typ smoczków.W opakowaniu z wyciorem do mycia tej butelki. Sprzedam ją za 19 zł+koszt przesyłki kisstherainbow@wp.pl

Gość Mamciaaaaa
napewno,zreszta zainteresowanym wyslalam zdjęcia na maila.Jest jeszcze w opakowaniu. Nowa kosztuje 28 złotych.

Gość mamamai81
Bez przesyłki kupię. Bo razem to wyjdzie właśnie 28 zł a to ja mogę iść do sklepu kupić

Gość apaulina
żartujesz? używaną butelke za tyle pieniedzy sprzedajesz? no to fakt ja mam duzo po młodszym dziecko i nie używałam niekórych wogóle sa nowe i nie odważyłabym sie ich sprzedawac komus dac owszem jesli ktos by chciał wziac

Gość apaulina
jest w opakowaniu to co dzieko karmiłąs tez butelką w opakowaniu nie wyjmowałs jej

Gość Mamciaaaaa
opakowanie trzymalam tak na wszelki wypadek.A tak na marginesie to co za ton?? to,ze jestescie tu anonimowe nie upowaznia was do takiego najeżdzania na inne osoby.Nie jestescie zainteresowane to idzcie na inny topic wywalac swoje frustracje. a butelke juz sprzedalam

Gość Mamciaaaaa
a i za [przesylke wzielam 3 złote.Co za babska wstretne.

Gość teraz taki nowy trend
na sprzedawnaie butelek używanych. Kobieta przyjechala kupić odemnie ciuszki dla noworodka i się pyta czy nie mam jakiś buteleczek i smoczków i czy nie mogę jej odprzedać? Nie zrozumialam o jakie buteleczki jej chodzi to mi wyjaśnila ze chce używane butelki i smoczki do butelek i uspokajające. Spakowalam jej wszystkie bo mlode już z butli wyroslo ma tylko jedną pojemną do nocnego mleka i dalam jej to jako gratis. Nie wyobrażam sobie nie kupić dziecku nowej butelki1 Czasem w biedronce są po 5-10 zl. Nie musi być dr brown jak kogoś nie stać. Zresztą pal licho butelkę bo to można wyparzyć, ale smoczek? Taki wymemlany, wyssany? A fuj! Szcególnie ze kobieta 3 stówy za ciuchy dała wiec biedna raczej nie jest.

Gość Mamciaaaaa
I zapomnialam dodac,ze 2 sztuki smoczkow dodałam jako gratis.

dla mnie okropne jest kupowanie używanych rzeczy taki jak butelki i smoczki buty nie możesz przeboleć że wydałaś 30 zł bo chciałaś mieść super butle a tu masz dziecko woli prosta

Gość a ja mam tę...
butelke DR.Browns i jest super.Kupiłam ją za okolo 30 złotych i moj synek ja kocha:)) A co do tego kupowania uzywanych rzeczy to ja nie mam oporów.

Gość a ja mam tę...
i to jest jedyna butelka naprawde antykolkowa.Niektóre z was nawet nie widziałyscie jej na oczy a piszecie