Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angela67

rak płuc

Polecane posty

Gość angela67

witam wszystkich... mam pytanie odnosnie raka pluc... czy komus z was udalo sie go pokonac? mam wujka co wykryli u niego to świnstwo... ma go na lewym plucu ... bral chemie w styczniu zrobili mu badania guz sie zmniejszyl ale tydz temu znowu mial badania i znow urusl:(( wujek jest bardzo slaby, nie je schudl kolo 10-15 kg nie moze jesc od chemi... nie wiemy juz co robic:(

Gość white macbook
bardzo Wam wspolczuje ale niestety to ciezka odmiana raka i przewaznie pacjent zyje do 6 miesiecy

Gość angela67
zadnych przezutow nie ma:( jest to nie drobnokomorkowy rak wiec to jeszcze nie jest ten ajbardziej złosliwy:( tak bardzo sie boje o niego:(

Współczuje.Mój mąż miał takiego raka.Żył 10 miesięcy od wykrycia.

Współczuje.Mój mąż miał takiego raka.Żył 10 miesięcy od wykrycia.

Gość angela67
dlaczego nasz kraj jest taki zacofany ze nikt nie potrafi wykryc na to lekarstwa zadnego:( nie potrafie sobie z tym poradzic wogole:( on jest dla mnie calym swiatem... dlaczego to zycie jest takie niesprawiedliwe. najpierw Bog zabral mi mame 14 lat temu mialam wtedy 9 lat a teraz nie chce jemu pmoc:(

"angela67 dlaczego nasz kraj jest taki zacofany ze nikt nie potrafi wykryc na to lekarstwa zadnego nie potrafie sobie z tym poradzic wogole on jest dla mnie calym swiatem... dlaczego to zycie jest takie niesprawiedliwe. najpierw Bog zabral mi mame 14 lat temu mialam wtedy 9 lat a teraz nie chce jemu pmoc" Ja znam kilkanaście metod na nowotwory:classic_cool:.Ale jak nie zastosuje to nie pomoże:P. A metody oficjalne odradzam:P.Tu więcej o nich: http://www.faceci.com.pl/r_rak_metody_konwencjonalne.html :classic_cool:.No i ciekawe czy o tego raka sam się nie postarał:P?

Gość dobrze prawisz
z raka płuca się nie wychodzi...to przykre, ale nie robilabym sobie na Twoim miejscu wielkich nadziei- oczywiście wujkowi nie wolno tego okazać, dopóki będzie wierzył ze ma szansę będzie walczył. to może mu przedłużyć życie i pytanie zasadnicze- czy wujek palił?

Gość dobrze prawisz
a Maxa Klauna ignoruj- to wariat . będzie pieprzył od rzeczy, rozwala każda tego typu dyskusję- po prostu ignoruj

" [zgłoś do usunięcia] dobrze prawisz a Maxa Klauna ignoruj- to wariat . będzie pieprzył od rzeczy, rozwala każda tego typu dyskusję- po prostu ignoruj" Ale bredzisz:P.Nie masz dowodów na to żeby to nie pomogło:P.A ja muszę stwierdzić że przynajmniej nowotwory łagodne mi głodówka zniszczyła:classic_cool:.

Gość angela67
no nie stety palil:( i w dodatku pracowal kilkanascie lat przy roznyc chemikaliach:( we wtorek jedzie do onkologa do łodzi na konsultacje... zobaczymy co powiedza... i powoli zaczyna jesc.

Gość angela67
witajcie... moj ukochany wujek tydz temu odszedl.... z rakiem sie nie wygrywa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
HEJ Mam wspaniała książkę elektroniczną w której kobieta opisuje krok po kroku jak pokonała raka i czego używała w jaki sposób metodami naturalnymi. Książka jest darmowa, napisz do mnie to Ci ją wyślę mój email to: ania@annakrawczyk.pl