Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna f.m...66...a

co sadzicie o takim typie: zabiega potem olewa:)

Polecane posty

co sadziecie o 30 latku który zabiega o kobiete, przez ponad miesiac, codziennie sie spotyka, daje kwiaty zaprasza wszedzie, jest pomocny , opiekunczy a kiedy dostaje czego chce tzn: idzie z nia do łóżka.. nagle po paru dniach przestaje sie odzywac, bez słowa wyjasnien czy to znaczy, ze chciał ja tylko zaliczyc, b. sex był kiepski c. inny powdó

Gość zabiegana12321
Mi się wydaje że chciał tylko zaliczyć.A ile się już nie odzywa?

nie odzywa sie od wczoraj ale wiem ze mnie zlał, bo nagle w ciagu prau dni ograniczył kontakt do minimum, a wczoraj juz w ogole przestał sie odzywac..tzn nie odpisał gdzie zawsze ciagle dzwonił do mnie zyje, ma sie dobrze, widze ze sie loguje na portale

tak 2:D i 4 jaja:D

no, to zagadka rozwiązana :D, a serio to zapomnij o nim lepiej, raczej kiepski typ faceta :(

poza tym jezeli kolesiowi powaznie by na mnie zalezło to nie zrezygnowałby po 1 nawet kiepskiej nocy... nie uwazam siebie za kiepska w łózku raczej po 1 nocy mnie pochwalił za temperament...robilsiy to na siedzo na stojaco, na biurku, ba blacie, 69,i wiele innych sympatycznych pozycjii ale nastepne 2 dni nie wykazywałam inicjatywy..bo mnie tak nie krecił, zebym chciala sie znim bzyzkac non stop:)

Gość ibum ibum
A co powiecie o facecie który przez prawie 3 lata zabiega stara się o spotkanie a kiedy wkońcu się godze to on w umówionym dniu się nie odzywa, a przecież jeszcze nic nie dostał :-0

chory ze 3 lata czekał.. na jego meijscu specjalnie bym olała... jak z ciebie taka ksiezniczka:P