Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabiegana12321

PANOWIE JAKIE KOBIETY KOCHACIE CZY TE PEWNE SIEBIE CZY TE "ZA DOBRE"

Polecane posty

Gość sadzimy, ze kobieta
ona się nie wyprowadziła, to mąż ją wypierdolił. czytajcie uważnie.

Gość były prawiczek
sadzimy, ze kobieta To też trochę prawda bo jedno wymusza drugie. Jak ktoś robi z siebie ofiarę to tą ofiarą się staje ...jak ktoś daje siebie kopać to wzbudza w drugim czasami agresję. W człowieku jest taki podły mechanizm ,że jak widzi drugiego człowieka który daje po sobie jeździć to świadomie lub też nie zaczyna to wykorzystywać. ... Tak jak dawno temu jak byliśmy dziećmi to ja pamiętam że jak widziałem takie wystraszone pizdeczki to sam miałem ochotę go chlasnąć w zasadzie za nic..po prostu taki osobnik wzbudzał we mnie agresje.

Gość sadzimy, ze kobieta
"na pochyłe drzewo wszystkie kozy skaczą" tak już jest.

Gość zabiegana12321
kiedyś mi powiedział ze i tak go zdradze albo odejde wiec on woli pierwszy to zrobic i były rozstania i powroty

Gość sadzimy, ze kobieta
kobieto, on tobą manipuluje :O ile masz lat? twoja znajomość mężczyzn jest zastraszająco niska

Gość były prawiczek
"kiedyś mi powiedział ze i tak go zdradze albo odejde wiec on woli pierwszy to zrobic i były rozstania i powroty " cóż za książkowy przykład prostej emocjonalnej manipulacji ... Chcesz być dalej z takim szantażystą ? Decyzja należy do Ciebie ;]

Gość żonkoś18lat
olej gościa, zrób coś dla siebie, idź na terapię, żeby samoocenę sobie podnieść i żyj kobieto. Przestań być ofiarą, bo takie baby są najgorsze i nie da się takich kochać ani szanować!

Gość były prawiczek
noo niestety , a jak się nie pozbędziesz tych toksyn to potem ciężko Ci będzie się związać z normalnym facetem . To jest trochę chore ,ale człowiek uzależnia się od emocji zarówno tych dobrych jak i złych i potem źle się czuje jak mu one nie są dostarczane.