Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warto sie wybrać

Byl ktoś w outlecie w Sosnowcu? Warto się wybrać?

Polecane posty

Gość warto sie wybrać

Sa tam jakieś sklepy z rzeczami dla dzieci? Jest co kupić? W outlecie w Krakowie wielkie dno, szkoda paliwa żeby tam jechać. Zastanawiam się jak w Sosnowcu?

Gość znicz dla Madzi....
Nie jedź tam! Tam są same śliskie kocyki ;(

Gość warto sie wybrać
Mamo malpki ale co w tych sklepach? Bo w Krakowie dno! Wójcik ma ceny takie jak w normalnym sklepie, a w cocodrillo nie ma co kupić. Reszta to szarobury szajs najczęściej w rozmiarach do 9 miesięcy. Mam do Sosnowca trochę i nie wiem czy mi się opłaca tracić na paliwo i jechać na darmo.Może ktoś zna ten sklep? Bo czytałam opinie ze jest dużo lepszy niż ten krakowski. Potwierdzacie te opinie?

Gość znicz dla Madzi....
Widać, że cie tam ciągnie bo chcesz kupić śliski kocyk i pozbyć się dzieciątka :(

Gość warto sie wybrać
Nikt nie robil zakupów w fashion house?

Gość tez bylam tam dawno
tam dawno temu. ale rzadko cos tam kupowalam z tego co pamietam. ceny niewiele nizsze niz w normalnych sieciowkach. czasem dalo sie cos upolowac, ale rzadko dlatego nie jestem tam zbyt czesto. nie wiem moze przez rok cos sie zmienilo, ale watpie. poza tym jest to troche na zadupiu. ale bus tam z centrum sosnowca jezdzi :)

Gość warto sie wybrać
No ja bym samochodem jechała z Olkusza. Ale chyba sobie daruję bo jak sobie przypomnę te sklepy w krakowie i pomyślę ze w tym sosnowcu będzie to samo to wolę pieniądze które wydam na paliwo dołożyć i kupić coś w normalnym sklepie.

Gość tez bylam tam dawno
no powiem ci ze bylo podobnie. dlatego nie jezdzilam tam zbyt czesto. niestety u nas w Polsce nazwa outlet - to jakies nieporozumienie ;/

Gość sama juz nie wiemmm
gdzie na Slasku jest fajny outlet z ubraniami dzieciecymi?

w Piasecznie za to naprawdę mamy outlet - ostatnio kupiłam płaszcz z reserved za 55zł (pierwotnie kosztował ponad 200), spódnicę za 15zł (pierwotnie 120zł) - poza tym masę innych rzeczy w cenach około 2-3kkrotnie niższych niż wyjściowe.

Gość sama juz nie wiemmm
ale to nie na Slasku

Gość Ja bylam w fashionhouse
I musze przyznac racje powyzszym wypowiedzia. Jesli chodzi o sklepy - wojcik ma na all ubrania -20proc -30proc(taka znizka) wiec sie oplaca bo wojcik jest b.drogi. Potem w coccodeillo faktycznie nie ma co kupic. Nastepnie jest taki sklep mix roznych marek nazywa sie drewex czy jakos tak- tam moze i jest wybor ale ceny i jakosc ubranek jak w sklepie na targu wiec tez nie jakies outletowe.U wojcika sie wiec oplaca. Jesli chodzi o doroslych to simple - siostra kupila 2 bluzki dobrej jakosci po 35zl (fakt ze z tego kosza przy mega super przecenach obok przymierzalni) ale kupila.Jak wiadomo simple ma b. dobra jakosc tkanin. Venezia ma duzy asortyment butow stare kolekcje ale maja rozmiary. Kupilam sobie takie czolenka za 200zl ze skory nadal modne ponadto tam zawsze jest duzo klientow. To taki maly sklepik ale but jest na bucie poukladany wiec jest ich mnostwo takze kobieta i mezczyzna cos wybierze dla siebie. Solar- nie dosc ze ciuchy w tej samej cenie to jeszcze kurna widac ze moda lata 90-te. Jest tez i mexx w ktorym smierdzi starocia - maja jednej bluzki jednego rodzaju wywieszone 50szt :) i jakosc tej odziezy jest zalosna! B. sie zawiodlam na tym mexx-outlecie.

Gość gość
kto wie kiedy największe wyprzedaże w fashion house ?

Gość gość
kto wie kiedy największe wyprzedaże w Fasion House ?