Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mruweczzkaaa

Dziwne uczucie po zobaczeniu bylego faceta.

Polecane posty

Gość mruweczzkaaa

Nie widzialam go ponad 3 miesiace az do dzis.Szedl ze swoja dziewczna z ktora jest od prawie roku.Ja tez mam faceta.Ale jakos dzwine uczuciue.

Takie spotkania nigdy nie sa przyjemne niestety. Nawet jesli wydaje nam sie ze nic juz do niego nie czujemy to mimo wszystko takie sptkanie nie nalezy do przyjemnych...:/

Gość ja nie wiedziałam exa
aż 10 lat i jak go zobaczyłam to klapki z oczu mi spadły natychmiast. Łysy, pełno zmarczek w okół oczu, kiedyś zbudowany dziś zapadnięta klata... masakra!!! Natomiast jak on odchodził 10 lat temu do młodszej, to mi powiedział że jestem obleśna. Jednak zamiast mnie to zdołować, zmobilizowało i: schudłam 10 kilo, ćwiczę 3 razy w tygodniu, zapuściłam włosy, zdrowo się odzywiam i ogólnie wyglądam o wiele lepiej. :D Jak to czasami role potrafią się odwrócić :P

mruweczka fuck off co to za tematy jak zobaczylem lody waniliowe w delikatesach to tez ogarnelo mnie dziwne uczucie jak bylem w Empiku i zobaczylem ksiazke pt " Rok Wilkolaka" to tez ogarnelo mnie dziwne uczucie nie bylo to latwe musialem ja kupic itd itp

Gość lolitka vbez kwitka
terz tak mam