Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karotanka

modeling

Polecane posty

Gość karotanka

chciałabym zostać modelką ...i powiem tak...nie dlatego,że mi się ta praca podoba,ale chodzi o kase..jestem studentką pierwszego roku,mając 14lat we Wrocławiu zauważyła mnie kobieta z agencji modelek ,wzięła mój numer,podała swój...po powrocie do domu opowiedzialam wszystko mojej mamie,ale ona się nie zgodziła,mimo,ze rozmawiała z tą kobietą...teraz minęło prawie 6lat i nadal wszyscy mi mówią na co ja jeszcze czekam..wczoraj obca dziewczyna do mnie podeszła i się pytała mnie czy jestem modelką i ze nieprawdopodobne ,ze nie próbuje nic ze sobą zrobić w tym kierunku... mi chodzi o kase i też o jakieś przezycie ,zebym sobie kiedyś nie pluła w twarz ... mój chłopak mówi "jasne,startuj" ale i tak wie,ze tego nie zrobie,bo nie wiem gdzie się z tym udać i co zrobić,a jakby przyszło co do czego to by mi zabronił...ale ja to tłumacze tak,ze jak kocha to mi pozwoli i będzie jeszcze ze mną chodzić na castingi ... I teraz mam pytanie jeśli ktoś ma o tym jakieś pojęcie..obecnie studiuje we Wrocławiu (jestem z zupełnie innego miasta) gdzie mam się udać z tym,co mam zrobić? jakieś zdjęcia? ja jestem w tym zielona,ale taką przygodę chciałabym przeżyc... pomózcie jeśli się na tym znacie;)

Gość gjhghjf
idź do top model :D

Gość karotanka
to juz też słyszałam ...i to nie jest wbrew pozorom głupi pomysł...program jest denny,ale gwarantuje Ci jakąs tam kase i bycie celebrytką (co na dzień dzisiejszy jest wiochą,ale ich to tam rybka,mają kasę ? mają...przygodę jakąś też przeżyły ,jeździły po różnych krajach..) mimo tego ja bym się nie odważyła