Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 karotanka

modeling

Polecane posty

Go艣膰 karotanka

chcia艂abym zosta膰 modelk膮 ...i powiem tak...nie dlatego,偶e mi si臋 ta praca podoba,ale chodzi o kase..jestem studentk膮 pierwszego roku,maj膮c 14lat we Wroc艂awiu zauwa偶y艂a mnie kobieta z agencji modelek ,wzi臋艂a m贸j numer,poda艂a sw贸j...po powrocie do domu opowiedzialam wszystko mojej mamie,ale ona si臋 nie zgodzi艂a,mimo,ze rozmawia艂a z t膮 kobiet膮...teraz min臋艂o prawie 6lat i nadal wszyscy mi m贸wi膮 na co ja jeszcze czekam..wczoraj obca dziewczyna do mnie podesz艂a i si臋 pyta艂a mnie czy jestem modelk膮 i ze nieprawdopodobne ,ze nie pr贸buje nic ze sob膮 zrobi膰 w tym kierunku... mi chodzi o kase i te偶 o jakie艣 przezycie ,zebym sobie kiedy艣 nie plu艂a w twarz ... m贸j ch艂opak m贸wi "jasne,startuj" ale i tak wie,ze tego nie zrobie,bo nie wiem gdzie si臋 z tym uda膰 i co zrobi膰,a jakby przysz艂o co do czego to by mi zabroni艂...ale ja to t艂umacze tak,ze jak kocha to mi pozwoli i b臋dzie jeszcze ze mn膮 chodzi膰 na castingi ... I teraz mam pytanie je艣li kto艣 ma o tym jakie艣 poj臋cie..obecnie studiuje we Wroc艂awiu (jestem z zupe艂nie innego miasta) gdzie mam si臋 uda膰 z tym,co mam zrobi膰? jakie艣 zdj臋cia? ja jestem w tym zielona,ale tak膮 przygod臋 chcia艂abym prze偶yc... pom贸zcie je艣li si臋 na tym znacie;)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gjhghjf
id藕 do top model :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karotanka
to juz te偶 s艂ysza艂am ...i to nie jest wbrew pozorom g艂upi pomys艂...program jest denny,ale gwarantuje Ci jak膮s tam kase i bycie celebrytk膮 (co na dzie艅 dzisiejszy jest wioch膮,ale ich to tam rybka,maj膮 kas臋 ? maj膮...przygod臋 jak膮艣 te偶 prze偶y艂y ,je藕dzi艂y po r贸偶nych krajach..) mimo tego ja bym si臋 nie odwa偶y艂a

Udost臋pnij ten post