Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misianelka

Nie jem i nie chudnę

Polecane posty

Gość misianelka

Witam moje drogie, Od września jestem na diecie 1000kcal. udało mi się schudnąć 5kg. Od stycznia jestem na diecie 500kcal i do tej pory nie moge schudnąć. Mam 170cm i ważę 70kg!!!! Nie wiem co mam robić. Jem 2 jogurty dziennie i do tego kilka wafli ryżowych. co mam robić pomocy????

Gość jestem kobieta woda ogniem
a cwiczysz? twoja przemiana materii siadla bo nic nie jesz a to co zjesz twoj organizm magazynuje i nie ma co spalac.

Gość c435cffee
A ja jem i ciągle jestem głodna :/

Gość misianelka
Chodzę to tego na aerobik 2 razy w tyg i rano wychodzę na szybki spacer, powoli przygotowuje się do biegania :( Badałam nawet tarczycę, ale wszystko jest ok.

Gość to bardzo dziwne
juz na 1000 schudlas strasznie powli. jedyne copmi przychodzi na mysl to powolna przemiana materii,ale nie sadze ze to to.

Gość misianelka
Czyli skazana jestem na gruba sylwetkę. Lekarz rodzinny powiedział żebym poszła do psychiatry bo zdrowotnych problemów nie mam. zastanawiam się czy to nie jest może problem hormonalny. Nie mam juz od 2 miesięcy miesiączki, załapałam anemię, mdleję, ale nie chudne... Nie wiem co mam robic. Załamuje się tym. Chyba zacznę wymiotować, ale jakoś bardzo ciężko wywołać wymioty

Gość misianelka
Dziękuję Wam wszystkim:) Cukier mam w normie. Nie każdy musi być chudy. Najgorsze jest to jak ludzie kłamią, że wcale nie jestem gruba, że jestem normalna itp. Ale jednak moja waga sama mówi za siebie. tyle już wątkóew przeczytałam w necie na ten temat. Za tydzień wybieram się do lekarza, zaniosę jemu dziennik mojego odżywiania i zobaczymy co mi powie. pewnie znowu usłysze że cos wymyślam.

Gość khfds
to zacznij jesc oszukaj zoładek i potem jedz znowu mniej i zaczniesz chudnac