Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjbnkk

5 kg w miesiąc

Polecane posty

Gość kjbnkk

mam 17 lat, 175 cm wzrostu i obecnie ważę 55 kg (moja standardowa waga to 58-59kg). chcę w miesiąc schudnąć 5 kg i zastanawiam się, co zrobić, żeby uniknąć jojo. ostatnio jem ok 1200 kcal, ale waga już nie spada, a zależy mi, żeby schudnąć właśnie w nie więcej, niż miesiąc. dodam, że obiady muszę jeść takie, jakie są (przeważnie są to zupy, ziemniaki, warzywa, czasami makaron, rzadziej ryż, ryba, fasolka po bretońsku) i nie jem mięsa i słodyczy. jakieś rady, może przykładowe jadłospisy? ile czasu tygodniowo poświęcać na ćwiczenia i jakie wykonywać? z góry dziękuję.

Gość vuvamafamka
długo chciałam schudnąć na samych dietach - za chooja sie nieudalo. Dopiero silownia sprawiła, że chudnę i to bardzo szybko, poza tym jedynie ograniczam sól i słodycze

ty nie schudniesz bo nie masz z czego. zresztą powinnaś przytyć parę kilo bo masz lekką niedowagę.

Gość kjbnkk
Lewiatan gnoju zasrany to, że ty lubisz spaślaki niedoruchańcu nie znaczy, że każdy :o nie słucham ciebie bo jeszcze żadnej panny nie miałeś i nie będziesz mieć bo jesteś wstretny i obślizły :o spierdalaj stąd!!!!!!!!!!!!!

podszywie -> nie wiem jak ty ale moim zdaniem kobieta powinna mieć piersi i pupę a nie wygalać jak dziewczynka ;]

Gość my ding ding dong
o dziwo lewiatan ma rację :D nie masz z czego chudnąć kobieto jesli wydaje ci się,że wyglądasz grubo to może po prostu masz szerokie biodra albo barki, które będą tak samo szerokie niezależnie od tego ile schudniesz

Gość qsaxqd
emmmaaa przestań tak agresywnie reklamować ten denny topik bo to tylko zniechęca ludzi! poza tym nie ma na nim niczego ciekawego!