Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość metoda na otylosc ?????????

Czy istnieje sprawdzony lek ,który przyspiesza odchudzanie? Zrzucam 28kg

Polecane posty

Gość metoda na otylosc ?????????

Chce sie pozbyc tego do końca maja, da rade? diete mam juz od tygodnia nie jest zle ;)

Gość skldnkjsbhcf
poczytaj o oleju kokosowym.

Gość gfhghj
sprawdzonym lekiem jest mniej żrec

Nie zapomnij też o dobrych kremach ściągających skórę i odpowiedniej bieliźnie. Schudnięcie to dopiero początek.

Gość blu blam blem
Aja polecam diete warzyno owocowa na surowo, nie dosc ze sie chudnie to jeszcze ciało jedrniejsze i twarz mlodsza.

Gość cleoralda
Ja schudłam 20kg. Z 80kg na 60kg. Ale niestety nie podam ci cudownego sekretu ani leku. Dwa razy się odchudzałam i dwa razy zrzuciłam 20kg. Tyle że pierwszym razem zrobiłam to w 6 miesięcy, wyeliminowałam dużo produktów, jadłam do 1000kcal dziennie, brałam tabletki. Niestety efekt jojo był ogromny. Dieta to zmiana nawyków na całe życie i nie można na zawsze wyeliminować wszystkiego, przez co organizm po powrocie do normalnego trybu( i to nie żarcia fastfoodów i słodyczy tylko zwykłego jedzenia) jakby zaczął na zapas zbierać tłuszcz przez co wróciło mi 18kg w kilka miesięcy. Drugim razem zrobiłam to tak jak powtarzają lekarze i dietetycy od lat. Lepiej poświęcić na to rok lub więcej. Ja się nastawiłam na to, że muszę być cierpliwa i nie czekać na idealną figurę tylko pokochać zdrowe odżywianie i polubić to. NIE WOLNO ELIMINOWAĆ PODSTAWOWYCH PRODUKTÓW. Tłuszcze nie są złe. Oliwa, olej z pestek dodawany do kurczaka czy sałatek. Chleb, makaron i ryż też są ważne, byle by brązowe, pełnoziarniste. Obiady są ważne, ziemniaki nie są kaloryczne jeśli nie są polane czymś. Wędlina i sery to nie zło. Posiłki należy jeść często a mniejsze. To co trzeba wyeliminować to Wszelkie napoje, nawet soki marchwiowe jeśli nie są robione domowym sposobem. Do picia jedynie soki wyciskane, herbata, woda i kawa. Bez cukru. Czekoladę, batoniki zastępujemy biszkoptami, suszonymi owocami i musli. Najważniejsze to nic na szybko, nie ma że do maja muszę schudnąć, tylko nastawić się na zmianę trybu odżywiania. Tak na szybko, z tabletkami, bez potrzebnych tłuszczy i węglowodanów można schudnąć i to dużo. Ale wyjścia są dwa: - albo schudniesz do tego maja po czym wystarczy trochę letnich przewinień, alkoholu, czy powrotu i waga skoczy do poprzedniego stanu - albo będziesz musiała się katować już na zawsze by utrzymać wagę przez co się wykończysz i wyniszczysz organizm. Jeśli wogóle komuś będzie chciało się to przeczytać :P

Gość nie rozumiem w czym problem...
do końca maja? Boże, widzisz, a nie grzmisz :o Na to potrzeba kilka miesięcy! A nawet około roku! Nie dasz rady zrzucić 28 kg. A jak tak będziesz się spieszyć i truć tabletkami, to po pierwsze- jakieś choróbsko gwarantowane, po drugie- efekt jojo również, bo po takim katowaniu rzucisz się na jedzenie, po trzecie- już ci współczuję, bo ciało będziesz miała straszne. Mnóstwo rozstępów i zwisająca, obrzydliwa skóra. Zbieraj już powoli pieniądze na chirurga plastycznego.

Gość pfizer merck i inni
Jasne, ze są tabletki na odchudzanie, chemiczne gowna, narkotyki, niektorzy nawet wywolują nadczynnosc tarczycy , co z tego ze schudniesz jak bedziesz miala rozwaloną watrobe i nerki...a dowiesz sie o tym za kilka lat jak sie pogorszy. Schudnac ekspresowo mozna 3-4 kg bez szkody, ale 28 ??!! Jojo gwarantowane, bedziesz potem jak balon z nadmiarem 35kg :O dobra dieta , ruch a kilogramy same zaczną znikac, powoli i bez jojo.

Gość cleoralda
-Grafomanka "niektorzy polykaja tasiemca." mi wystarczył by widok tasiemca w słoiku po każdym posiłku haha:P

Gość panna wanna
Meridia - ja po niej schudłam 18kg. w 3 miesiące!

Gość nie ma sensu taka dieta
28 kilo w 3 miesiące? Możliwe ale i zabójcze dla organizmu. Chcesz schudnąć to chudnij z głową - jak powyżej ktoś ładnie napisał o zmianie sposobu żywienia a nie drastycznej diecie, choćbyś wspomagała ją morderczymi cwiczeniami albo suplementami diety to i tak odczujesz straty zdrowotne. Poza tym 28 kilo w 3 miesiące to szok dla orgaznizmu np zmniejszenie ilości krwi w organizmie o prawie 3 litry co nie jest obojętne dla krążenia i dla serca. Zmiana środka ciężkości dla ciała może spowodować bóle kręgosłupa. Już nie wspomnę o nerkach czy wątrobie. 1 kilo tygodniowo w dół to rozsądnie, 2 to juz dość dużo.

Gość gość
przy tylu kilogramach mimo diety oraz ćwiczeń nie obejdzie się raczej bez suplementu. polecam Ci środek slimcea. naturalny i bezpieczny. sama brałam i nie odczułam skutków ubocznych.