Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ze kosci nie

nic sie nie stanie jak dam psu (york) gotowane skrzydełko z kurczaka w całości?

Polecane posty

Gość wiem ze kosci nie

czy te kosci ze skrzydelka mu nie zaszkodza?

Gość wiem ze kosci nie
ok to nie dam a jakie mogę dawać takiemu psu kosci do gryzienia? czy tylko takie prasowane z zoologicznego czy takie "świeże" z czegoś innego też mogę? bo takie z pedigriee to niezbyt zdrowe dla psa...

Gość wiem ze kosci nie
w sklepach zoologicznych są też wędzone łapy kurze, to takich też nie dawać?

Gość ech..............
Nie daje się tylko i wyłącznie kurzych kości bo sie łamią na pół i stają się ostre. Natomiast naturalne ptactwo już może jeść. Jak bazanty itd. Tak samo kości wołowe indycze czy jakie tam

indycze też nie wszystkie puste w śroku są niebezpieczne można dawać ze świni i z krowy a w ogóle kości nie są zdrowe, prowadzą do zaparć a dają niewiele i nie ma potrzeby karmić nimi psa

Gość mmmmm........
ja swojemu daje kości do obgryzienia,on bardzo je lubi,ale mój pies jest średniej wielkości i ma duże kły,ale gdyby był yorkiem nie dałabym mu raczej tych kości,tylko samo zdrobnione mięso

Gość _Psiara_
Jak przyzwyczajony od maleńkości do jedzenia drobiu, to nie powinno być problemu - jeszcze żaden mój pies nie miał kłopotów po kościach z rosołu (szkielety drobiowe i wołowe). Gorzej jak dorosły pies wychowany na karmie i mielonym nagle dostanie kostki do ogryzienia - wtedy zwykle są kłopoty.

Gość wiem ze kosci nie
Nie chcę na co dzień karmić psa kościami ale od czasu do czasu do pogryzienia dać :) Do jedzenie daję mu karmę Royal Cannin lub też gotuję mięso z ryżem lub makaronem i warzywami. Dziekuje za odpowiedzi :)